AVOIMET TYÖPAIKAT HOTEL SVEITSISSÄ

Toimintamme kasvaessa koko ajan, etsimme joukkoomme uusia Priimatiimiläisiä

 

Primehotels Oy työnantajana

  • Priimat henkilökuntaedut
  • Family First
  • Onnistunut työpäiväkokemus
  • Kehittäminen ja kehittyminen
  • Toimialan inspiroiva puheenaihe

 

 

RAVINTOLAMAAILMAN PALVELUPÄÄLLIKKÖ, vakituinen työsuhde

Palvelupäällikkönä johdat useaa eri liikeideaa vuorossasi ja vastaat niiden laadukkaasta toiminnasta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Kaksi à la carte -ravintolaa, tilausravintolatoiminta, aamiaisravintola sekä kokous- ja saunamaailma kuuluvat pelikenttääsi ja näiden onnistunut johtaminen vaatii sinulta organisointitaitoja ja taitoa pitää monta lankaa yhtä aikaa käsissäsi.

Odotamme sinulta pelotonta asennetta ja halua heittäytyä tilanteisiin. Sinusta huokuu hyvä fiilis ja johdat vuoroasi aina maaliin saakka, asiakkaiden odotukset ylittäen. Sinulla on kyky hallita suuria kokonaisuuksia ja ymmärrät tuloksellisuudesta. Haluat ohjata ja opastaa, eikä joustaminen ja improvisointi ole sinulle tuntematonta. Arvostamme ennen kaikkea innostusta, joustavuutta ja halua onnistua yhdessä pelikavereitten kanssa tiiminä sekä loistaa yksilönä. Myös aiempi kokemus esimiestehtävissä on hyvä homma.

Palvelupäällikön työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakemukset:
ravintolapäällikkö Anne Malkamo, p.040 5056870 anne.malkamo@hotelsveitsi.fi

RAVINTOLAMAAILMAN TARJOILIJA, vakituinen työsuhde

Etsimme Hotel Sveitsin monipuoliseen ravintolamaailmaan à la carte -tarjoilijoita vakituisiin (90 h/3 viikkoa) työsuhteisiin. Meillä on tarjolla myös erilaisia, omaan elämäntilanteeseen sopivia työsuhteita.
Työvuorot vaihtelevat à la carte ravintolan iltavuoroista, isojen tilaisuuksien valmisteluihin ja tilaisuuden onnistuneeseen toteuttamiseen yhdessä salin henkilökunnan ja keittiötiimin kanssa. Meidän ravintolassamme on tilaa niin vasta valmistuneille tarjoilijoille kuin kokeneille tekijöille. Suomen parhaan palvelun tarjoaminen ja elämysten toteuttaminen Sveitsin vieraille on sinulle kunnia-asia ja työnilo näkyy ja kuuluu kohtaamisissa kanssasi.

Arvostamme ennen kaikkea innostusta, joustavuutta ja halua onnistua yhdessä pelikavereitten kanssa tiiminä sekä loistaa yksilönä. Olet parhaimmillasi asiakaskohtaamisissa ja nautit vieraanvaraisen palvelun tarjoamisesta sekä elämysten luomisesta niin lapsiperheille kuin businessasiakkaille. Pärjäät palvelutilanteissa kansainvälisten vieraidemme kanssa myös englannin kielellä. Vastavalmistuneelta tarjoilijalta odotamme halua oppia uutta ja kehittyä ravintolan rautaiseksi ammattilaiseksi. Kokeneen tekijän osalta arvostamme monipuolista kokemusta ravintolatoimialalla työskentelystä.

Tarjoilijan työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakemukset:
ravintolapäällikkö Anne Malkamo, p.040 5056870 anne.malkamo@hotelsveitsi.fi 

 

RAVINTOLAMAAILMAN KOKKI, vakituinen työsuhde

Monipuolinen työnkuva Sveitsin keittiössä pitää sisällään työvuoroja hotellin aamiaisella, suositussa Ravintola Karhunpesässä sekä uudessa italialaisessa Vino&Pino :ssa sekä banquet -tilaisuuksissa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä

Olit sitten urasi alussa tai vakiinnuttanut ammatillisen osaamisesi, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi meille ja katsotaan löytyisikö yhteinen Prime-polku meidän kasvuyrityksessä.

Työt alkavat sovitusti kesän 2022 aikana.

Lisätietoja keittiöpäällikkö Jussi Ylitalolta p. 040-1956650 jussi.ylitalo@hotelsveitsi.fi 

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen Jussille osoitteeseen jussi.ylitalo@hotelsveitsi.fi

Palaa