Hiihtoloma hotlaillen!

Hotel Sveitsissä, elämysten valtakunnassa tekemistä riittää ja täällä onkin helppo viettää juuri sellaista lomaa kuin itse haluatte – olipa toiveissa sitten energinen sporttiloma tai hemmottelua, lepoa ja laatuaikaa. Sveitsin kanssa saman katon alta tai ihan läheltä löydät Sveitsin uimalan, Forever Sveitsi kuntosalin, Ravintola Karhunpesän, SuperPark Sveitsin, Sveitsi Rentin, Sveitsin hiihtokeskuksen, WayOut Sveitsin, BioRex Sveitsin sekä Kauneuskeskus Salon-Ki:n. Uimalan ja kuntosalin käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan niiden aukioloaikojen puitteissa. Yksi yö Hotel Sveitsissä ei riitä mihinkään – varaa siis kaksi yötä ja saat ne -20 % alennuksella.

Meillä Sveitsissä hiihtoloma on jälleen täynnä huikeaa ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle!
Tutustu hiihtoloman ohjelmaan tästä

Tarjoushinnat voimassa: 8.1.-9.3.2024
Majoitusaika tarjoushinnoin: 8.1.-10.3.2024
Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varaukset päivän joustavalla hinnalla: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Varaa hiihtoloma

Lisää tarjouksia ja uutisia