Hotel Sveitsin hotelli- ja ravintolatoiminnot avautuvat vaiheittain 5.6. alkaen. Voit vierailla hotellissamme ja ravintolassamme turvallisin mielin. Kiinnitämme kaikissa toiminnoissamme erityishuomiota vieraidemme hyvinvoinnin varmistamiseen. Majoitusvarauksia on mahdollista tehdä normaalisti nettisivujemme kautta. Tervetuloa nauttimaan kesästä!

Avautumisaikataulu:

Hotel Sveitsi
Majoitustoiminta, kokoukset ja tilaisuudet: 8.6.2020
Karhunpesä Restaurant & Bar: 5.6.2020 palvellen perjantaisin ja lauantaisin

Majoitu turvallisin mielin hotellissa

Tahdomme huolehtia viihtyvyytesi lisäksi terveydestäsi ja turvallisuudestasi mahdollisimman hyvin hotellimajoituksesi aikana. Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta ja viihtyvyydestä kaikissa Primehotelsin hotelli- ja ravintolatiloissa.

Lue lisää »

Hotel Sveitsi seuraa tarkasti paikallisten terveysviranomaisten ohjeita liittyen poikkeustilajärjestelyihin. Tilanteen ajankohtaisuutta hotellimme osalta voi seurata Hotel Sveitsin omilta nettisivuilta sekä osoitteesta www.primehotels.fi.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin koskien koronavirusta »

Yhteydenotot varauksia koskien myyntipalveluumme:

Hotel Sveitsi: +358 (0)293 200 200, sales@primehotels.fi

Palaa