PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahanarvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein.
PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi.
PRIME GUEST -edut saat käyttöösi, kun liityt jäseneksi, lataat mobiilisovelluksen ja varaat majoituksesi hotelliemme omista varauskanavista.

PRIME GUEST -VIERAANA SAAT AINA:

 • Jopa 12 % ALENNUKSEN päivän parhaista julkisista huonehinnoistamme
 • Leiman majoitusleimakorttiin, kun varaus on tehty PRIME GUEST -hinnalla tai yrityssopimushinnalla. Yhdeksällä leimalla ansaitsee etuhintaisen huoneen, jonka alennus on 50 % päivän parhaasta julkisesta hinnasta. Huom. Liittymisetuna annamme yhden leiman majoitusleimakorttiin jokaiselle mobiiliapplikaation ladanneelle
 • Leiman ravintolaleimakorttiin jokaisesta 30 euron ravintolaostosta laskun loppusumman ylittäessä 30 euroa. Yhdeksällä leimalla ansaitsee 25 euron arvoisen ravintolavoucherin, joka on voimassa kaikissa Primehotels-yksiköissä
 • Vaihtuvia hotellikohtaisia etuja, kuten ilmaisia huoneluokan korotuksia, aikaisia sisäänkirjautumisia tai myöhäisiä huoneenluovutuksia
 • Tilaisuuden järjestäjänä kerrytät leimoja myös tapahtumista ja kokouksista (5 hlö >): yksi leima jokaista laskutettavaa 50 euroa kohti aina 2000 euroon saakka maksettaessa yhdellä laskulla

TAMMI- HELMIKUUN 2021 LISÄEDUT:

Kahden pääruoan ostajalle talon viinipullo 10 €
Etu koskee talon puna-, valko- tai kuohuviiniä (0,75 l, norm. 35-44 €/plo). Etu on voimassa 28.2.2021 saakka kaikissa Primehotelsin ravintoloissa. Etu on kertakäyttöinen. Lunasta etu maksun yhteydessä näyttämällä etu tarjoilijalle. Muistathan aktivoida edun vasta ravintolassa. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Minibar-valikoima veloituksetta majoituksen yhteydessä
Etu on lunastettavissa ja sisältyy majoituksen hintaan majoittuessa Prime Superior (twin, king, family), Superior, Junior Suite ja Prime Suite -huoneissa. Etu on voimassa 14.3.2021 saakka kaikissa Primehotelsin hotelleissa varatessasi suoraan hotellin verkkosivuilta. Etu ei ole voimassa ryhmävarauksissa tai varattaessa kolmansien osapuolten kautta. Minibar-valikoimaa ei täydennetä majoituksen aikana. Etu on kertakäyttöinen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen hotellin vastaanotossa henkilökunnalle viimeistään uloskirjautumisen yhteydessä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

LISÄEDUT HOTEL SVEITSISSÄ:

 • Leffaliput BioRex Hyvinkäälle veloituksetta majoituksen yhteydessä.
  Etu on voimassa 28.2.2021 saakka Hotel Sveitsissä majoituksen yhteydessä. Etu on kertakäyttöinen. Max. 2 leffalippu/huone. Muistathan aktivoida edun vasta hotellin vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tiedustele saatavuutta ennen kupongin aktivoimista. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
 • Vapaavalintainen alku- tai jälkiruoka veloituksetta Mustakarhun pippuripihvi -annoksen ostajalle
  Etu on voimassa 28.2.2021 saakka Ravintola Karhunpesässä. Etu on kertakäyttöinen. Lunasta etu maksun yhteydessä näyttämällä etu tarjoilijalle. Muistathan aktivoida edun vasta ravintolassa. Pidätämme oikeudet muutoksiin

 

OHJELMAN EHDOT:

 1. Prime Guest -jäsenten on mahdollista kerryttää leimoja sekä majoitus- ja ravintolaostoista.
 2. Jokainen yöpyvä Prime Guest -jäsen saa yhden leiman majoitusleimakorttiin per yö per huone kymmeneen huonevuorokauteen asti.
 3. Leimoihin oikeuttaa yöpymiset, jotka on varattu Primehotelsin omien varauskanavien kautta.
 4. Ravintolaleimakorttiin on mahdollista kerryttää leimoja jokaisesta 30 euron arvon ostoksesta koko pöytäseurueen osalta (4 aikuista+lapset) leiman saajan maksaessa tämän yhdellä laskulla.
 5. Leiman saajan tulee olla itse paikan päällä ja todentaa jäsenyytensä näyttämällä Prime Guest -sovellus.
 6. Leimoja ei voi siirtää toiselle Prime Guest -jäsenelle eikä majoitus- ja ravintolaleimakorttien leimoja voi yhdistää.
 7. Prime Guest -edut astuvat voimaan siitä päivästä, kun rekisteröityminen ja sovellus on ladattu. Leimoja ei saa yöpymisistä ja ravintolaostoista, jotka ovat tapahtuneet ennen jäseneksi liittymistä.
 8. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
 9. Prime Guest -edut eivät koske ryhmävarauksia, tarjoushintoja tai kolmansien osapuolten kautta tehtyjä varauksia, kuten:
  • Kolmannen osapuolen varaukset (Online-matkatoimistot ja vastaavat)
  • Jälleenmyyjien ja matkanjärjestäjien hinnat
  • Ryhmähinnat
  • Miehistöhinnat

Jos matkapuhelinnumerosi muuttuu, olethan yhteydessä primeguest@primehotels.fi.
Jäsenyyden voi koska tahansa lopettaa olemalla yhteydessä primeguest@primehotels.fi.

 

LIITY TÄSTÄ – SAAT EDUT KÄYTTÖÖSI HETI!

Priimavieraaksemme voit liittyä heti lataamalla matkapuhelimella mobiilisovelluksen alla olevasta linkistä. Liittymisen jälkeen saat käyttöösi etukoodin, jonka avulla voit tehdä etuhintaisia huonevarauksia ja kerryttää leimoja.

Palaa