PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahanarvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein.
PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi.
PRIME GUEST -edut saat käyttöösi, kun liityt jäseneksi, lataat mobiilisovelluksen ja varaat majoituksesi hotelliemme omista varauskanavista.

PRIME GUEST -VIERAANA SAAT AINA:

  • Jopa 12 % ALENNUKSEN päivän parhaista julkisista huonehinnoistamme
  • Leiman majoitusleimakorttiin, kun varaus on tehty PRIME GUEST -hinnalla tai yrityssopimushinnalla. Yhdeksällä leimalla ansaitsee etuhintaisen huoneen, jonka alennus on 50 % päivän parhaasta julkisesta hinnasta. Huom. Liittymisetuna annamme yhden leiman majoitusleimakorttiin jokaiselle mobiiliapplikaation ladanneelle
  • Leiman ravintolaleimakorttiin jokaisesta 30 euron ravintolaostosta laskun loppusumman ylittäessä 30 euroa. Yhdeksällä leimalla ansaitsee 25 euron arvoisen ravintolavoucherin, joka on voimassa kaikissa Primehotels-yksiköissä
  • Vaihtuvia hotellikohtaisia etuja, kuten ilmaisia huoneluokan korotuksia, aikaisia sisäänkirjautumisia tai myöhäisiä huoneenluovutuksia
  • Tilaisuuden järjestäjänä kerrytät leimoja myös tapahtumista ja kokouksista (5 hlö >): yksi leima jokaista laskutettavaa 50 euroa kohti aina 2000 euroon saakka maksettaessa yhdellä laskulla

SYYS-JOULUKUUN 2022 LISÄEDUT:

Tuplaleimakampanja syyskuussa
Syyskuun ajan saat ravintola sekä majoitusleimasi tuplana! Etuun ovat oikeutettuja Prime Guest kanta-asiakkaamme 05.09-30.09.2022. Nappaa leimakorttisi täyteen ja hyödynnä etusi vaikkapa tulevaa priimalomaasi varten!

Varaa seuraava hotlailusi -20 % syyskuun aikana
Syyskuun aikana varatuista hotelliöistä saat jopa -20 % alennuksen Prime Guest -jäsenenämme. Kampanjatarjouksellamme voit varata huoneen mistä tahansa Primehotelsin hotellista 05.09.2022-30.09.2022 välisellä ajalla.

LISÄEDUT HOTEL SVEITSISSÄ:

  • Myöhäisempi huoneenluovutus klo 15.00 tai aikaisempi sisäänkirjautuminen alkaen klo 12.00 veloituksetta
   Etu on voimassa 31.12.2022 saakka ja käytettävissä saatavuuden mukaan. Etu on kertakäyttöinen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
  • Ruokaillessasi ravintola Karhunpesässä tai Vino&Pinossa lasi talon kuohuviiniä veloituksetta
   Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on henkilökohtainen ja kertakäyttöinen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen ravintolassa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

TUTUSTU MUIDEN HOTELLIEMME KANTA-ASIAKASETUIHIN >> 

 

OHJELMAN EHDOT:

1.Prime Guest -jäsenten on mahdollista kerryttää leimoja sekä majoitus- ja ravintolaostoista.
2.Jokainen yöpyvä Prime Guest -jäsen saa yhden leiman majoitusleimakorttiin per yö per huone kymmeneen huonevuorokauteen asti.
3.Leimoihin oikeuttaa yöpymiset, jotka on varattu Primehotelsin omien varauskanavien kautta.
4.Ravintolaleimakorttiin on mahdollista kerryttää leimoja jokaisesta 30 euron arvon ostoksesta koko pöytäseurueen osalta (4 aikuista+lapset) leiman saajan maksaessa tämän yhdellä laskulla.
5.Leiman saajan tulee olla itse paikan päällä ja todentaa jäsenyytensä näyttämällä Prime Guest -sovellus.
6.Leimoja ei voi siirtää toiselle Prime Guest -jäsenelle eikä majoitus- ja ravintolaleimakorttien leimoja voi yhdistää.
7.Prime Guest -edut astuvat voimaan siitä päivästä, kun rekisteröityminen ja sovellus on ladattu. Leimoja ei saa yöpymisistä ja ravintolaostoista, jotka ovat tapahtuneet ennen jäseneksi liittymistä.
8.Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
9.Prime Guest -edut eivät koske ryhmävarauksia, tarjoushintoja tai kolmansien osapuolten kautta tehtyjä varauksia, kuten:

 • Kolmannen osapuolen varaukset (Online-matkatoimistot ja vastaavat)
 • Jälleenmyyjien ja matkanjärjestäjien hinnat
 • Ryhmähinnat
 • Miehistöhinnat

Jos matkapuhelinnumerosi muuttuu, olethan yhteydessä primeguest@primehotels.fi.
Jäsenyyden voi koska tahansa lopettaa olemalla yhteydessä primeguest@primehotels.fi.

 

LIITY TÄSTÄ – SAAT EDUT KÄYTTÖÖSI HETI!

Priimavieraaksemme voit liittyä heti lataamalla matkapuhelimella mobiilisovelluksen alla olevasta linkistä. Liittymisen jälkeen saat käyttöösi etukoodin, jonka avulla voit tehdä etuhintaisia huonevarauksia ja kerryttää leimoja.

Palaa