Talkoostartti on koko perheen juoksu- ja kävelytapahtuma, jossa tärkeintä ei ole menestyminen vaan osallistuminen

Talkoostartti -tapahtuman tavoitteena on liikkua paikallisen seuratoiminnan ja terveyden tueksi. Talkoostartti on loistava mahdollisuus lähteä ulkoilemaan esim. perheen kanssa merkitylle reitille ja tukea samalla omaa terveyttä ja paikallisia urheiluseuroja.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään lauantaina 11.9. Hyvinkään Sveitsin uljaissa maisemissa. Lähtö- ja tapahtuma-alue ovat Hotel Sveitsin pihamaalla, jossa tapahtumapäivän aikana on luvassa seurojen ja yhteistyökumppaneiden aktivoivaa ohjelmaa koko perheelle.

”Kisamatkoina” ovat 5 km, 10 km ja puolimaraton (21,0975 km), mutta kilpailussa tärkeintä ei todellakaan ole menestyminen vaan osallistuminen.

Osallistua voi mille tahansa matkalle sekä talkoohengessä, että vähän vakavammin kisamielessä.

Jokaisesta ilmoittautumismaksusta voi osallistuja itse päättää, mille hyvinkääläisseuralle osoittaa 10-15 euron tukisumman. Tapahtuman tuottaessa voittoa yli 15%, lahjoitetaan voitto-osuus hyvinkääläisten vähävaraisten perheiden lasten harrastamisen tueksi.

Jokaiselle osallistujalle jaetaan noin 50 euron arvoinen osallistujan tuote- ja palvelupaketti.

Osallistumismaksut ja reitit >> https://www.voimatahtosydan.fi/talkoostartti/ilmoittaudu/

Tapahtuman järjestävät Hyvinkään Palloseura, Hyvinkään Seudun Urheilijat ja hyvinkään juoksijat järjestäjäyhteistyössä Hyvinkään kaupungin ja Hotel Sveitsin kanssa.

Palaa