Starttaa syksy tuplaten kanta-asiakas leimasi! Hotlaile ja raflaile leimakorttisi täyteen leimoja ja hyödynnä priimat majoitus- ja ravintolaetumme!

 

Syyskuun ajan saat ravintola sekä majoitusleimasi tuplana! Etuun ovat oikeutettuja Prime Guest kanta-asiakkaamme 05.09.2022 eteenpäin. Nappaa leimakorttisi täyteen ja hyödynnä etusi vaikkapa tulevaa priimalomaasi varten!

Näin ansaitset leimoja:

  • Saat leiman majoitusleimakorttiin, kun varaus on tehty PRIME GUEST -hinnalla tai yrityssopimushinnalla. Yhdeksällä leimalla ansaitsee etuhintaisen huoneen, jonka alennus on 50 % päivän parhaasta julkisesta hinnasta.
  • Leiman ravintolaleimakorttiin jokaisesta 30 euron ravintolaostosta (max. 4 aikuista+lapset>) laskun loppusumman ylittäessä 30 euroa. Yhdeksällä leimalla ansaitsee 25 euron arvoisen ravintolakupongin, joka on voimassa kaikissa Primehotels-yksiköissä

Tutustu myös 1.9. vaihtuviin hotellikohtaisiin kanta-asiakas etuihimme tästä. 

 

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Kampanjaehdot:

Tuplaleimoja voit kerätä 05.09.2022-30.09.2022 välisenä aikana. Leimoihin on oikeutettu kanta-asiakas ohjelman ehtojen mukaisesti. Ohjelman ehtoihin voit tutustua tarkemmin tästä.

 

 

 

Palaa