Haluamme tarjota parasta palvelua vieraillemme ja tuoda uudenlaisen tavan hoitaa sisäänkirjautuminen ja yöpymisen maksaminen. Uuden digitaalisen polun myötä vieraamme voivat tehdä sisäänkirjautumisen ja matkustajailmoituksen sekä maksaa yöpymisestä sähköisesti ennakkoon kotisohvalta tai vaikka matkalla hotellille sekä saada hotellihuoneensa avainkortin mobiilisovellukseen.

Uusi digitaalinen sisäänkirjautuminen otetaan käyttöön lauantaina 10.10.2020. Kaikki Hotel Sveitsissä yöpyvät vieraat pääsevät käyttämään uutta sisäänkirjautumista sekä mobiiliavainkorttia. Varauksen tehneet yöpyjät saavat viestin, kun sisäänkirjautuminen on mahdollista ja tietojen syötön jälkeen hänellä on mahdollisuus ladata AeroGuest-sovellus**, joka tarjoaa mobiiliavaimen huoneeseen. Hotel Sveitsi on AeroGuestin ensimmäinen hotellikumppani Suomessa. Uusien ominaisuuksien hyödyntäminen ei vaadi vieraalta PrimeGuest* -jäsenyyttä.

Kun hotelliyöpyjä kaipaa nopeaa ja mutkatonta palvelua sekä turvallista etäisyyttä muihin ihmisiin, on digitaalinen sisäänkirjautuminen ja mobiiliavainkortti täydellinen valinta. Vieras voi tehdä sisäänkirjautumisen ja maksaa yöpymisensä ennakkoon jo kotoa käsin tai vaikka matkalla Hotel Sveitsiin. Myös matkustajailmoitus tulee täytettyä samalla. Sveitsiin saavuttaessa, yöpyjä voi kävellä suoraan huoneeseensa ilman vierailua vastaanotossa, sillä mobiiliavainkortti löytyy jo sovelluksesta.

”Elämme aikoja, jolloin ihmiskontaktit halutaan pitää minimissä, mutta samalla elämästä halutaan nauttia. Meillä loistava asiakaspalvelu on kunnia-asia ja koemmekin uuden prosessin ehdottomasti palvelevan sitä osaa vieraistamme, jotka arvostavat omaa tilaa ja omatoimisuutta. Ja sujuvoittaahan se sisäänkirjautumista ruuhka-aikoinakin, kun respassa ei tarvitse jonottaa vaan vieraamme pääsevät suoraan nauttimaan hotellimme palveluista”, kertoo Hotel Sveitsin hotellinjohtaja Vesa Kokkonen.

Huoneen varaaja pystyy helposti mobiilisovelluksen kautta myös jakamaan huoneen avaimen kanssayöpyjilleen NFC-yhteyden ja puhelinnumeron kautta. Sovelluksesta löytyy myös hyödyllistä tietoa palveluistamme ja aktiviteeteista.

Näin digitaalinen sisäänkirjautuminen toimii:

>> Kun matkasi lähestyy, saat viestin, kun sisäänkirjautuminen on mahdollista.

>> Tee sisäänkirjautuminen ja täytä matkustajailmoitus, kun sinulle sopii.

>> Kun sisäänkirjautuminen on valmis, lataa AeroGuest-sovellus. Avainkortti aktivoituu sovellukseen sisäänkirjautumisen jälkeen.

>> Voit jakaa avainkortin kanssayöpyjillesi sovelluksessa.

>> Hotellille saavuttuasi, voit suunnata suoraan huoneeseesi.

* Prime Guest on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja vieraillemme, jotka yöpyvät ja ruokailevat hotelleissamme usein. Prime Guest -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys ovat täysin maksuttomia.

** Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja mobiiliavainkortti toteutetaan yhdessä AeroGuest-mobiilisovelluksen kanssa. AeroGuest on tanskalainen palveluntarjoaja, joka tarjoaa hotelleille mahdollisuuden digitalisoida asiakaspolkunsa tasolle, jota asiakkaat tänä päivänä odottavat. Kun sovellus on kerran ladattu puhelimeen, voi AeroGuestia hyödyntää myös muissa kumppanihotelleissa ympäri maailman.

Lisää tarjouksia ja uutisia