Hotel Sveitsissä toteutetaan Kelan järjestämää ja kustantamaa kuntoutusta yhteistyössä Coronarian kanssa. Coronaria toimii Kelan palveluntuottajana ja järjestää Kelan kustantamaa yksilökuntoutusta, ammatillista kuntoutusta, sopeutumisvalmennuskursseja sekä kuntoutuskurssitoimintaa. Hotel Sveitsi toimii Coronarian palveluntuottajana tarjoamalla kuntoutusajan majoitusta ja ravintolapalveluita tiloissaan.

Coronarian järjestämään kuntoutukseen voit tutustua Coronarian nettisivulla www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/ 

 

 

MAJOITUS

6.5.-28.6.2024 osassa Economy-huoneita suoritetaan korjaustöitä. Pahoittelemme tästä ajoittain aiheutuvaa haittaa. Meluavat työt suoritetaan arkisin klo 9-19 välillä.

Kuntoutumisjaksojen aikana majoittuminen on varattu jaetussa kahden hengen Economy -hotellihuoneessa. Economy -huoneen varusteluun sisältyy:

  • Pinta-ala 21 m²
  • Kaksi erillistä 90 cm Unikulman vuodetta
  • Kylpyhuone suihkulla
  • Hiustenkuivaaja
  • SEES-kylpytuotteet (käsisaippua, shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli)
  • Taulu-TV
  • Economy Play -huoneesta on ikkunanäkymä aktiviteettipuisto SuperParkiin (ikkuna ei avattavissa). Economy Plus -huoneessa on näkymä sisäpihalle.
  • Economy Play -huoneessa lisäksi mini-PlayStation

Huoneluokka vaihtelee saatavuuden ja varaustilanteen mukaan eikä ole valittavissa ennakkoon.

Paikan päälle saapuessa voit tiedustella halutessasi mahdollisuutta huoneluokan korotukseen. Prime Guest/Prime Superior/Junior Suitet ovat saatavilla itsemaksulla lisähinnasta mikäli hotellin varaustilanne sen mahdollistaa.

Kuntoutukseen ilmoittautuessasi voit ilmoittaa Coronarialle halukkuutesi yhden hengen huoneeseen. Hotellihuoneiden varaustilanteesta riippuen tämän saatavuus varmistuu paikan päällä saapuessasi. Yhden hengen huonelisä on v. 2024 39,70 €/yö.

 

 

RAVINTOLAPALVELUT

Ravintola TILA palvelee kuntoutusasiakkaitamme aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä.

Kuntoutusjaksolla tarjoamme:
-runsas hotelliaamiainen aukioloaikojen mukaan
-lounasbuffet sisältää alkusalaatin, lämpimän pääruoan lisäkkeineen sekä kahvin/teen ja pienen makean. Usein lounasaikaan on kurssilla tarjolla hotellin kokouslounasbuffet
-välipala sisältää hedelmän/kahvin/teen
-päivällinen sisältää alkusalaatin, lämpimän pääruoan lisäkkeineen sekä kahvin/teen
-iltapala sisältää kahvin/tee/voileipää/levite/leikkele/juusto/kasvis sekä jogurttia

Ravintolasta saat lisäksi tilata halutessasi muita aterioita/tuotteita omakustanteisesti.

Hotellin ravintola Karhunpesä palvelee iltaisin, tästä pääsee tutustumaan ravintolaan. Karhunpesä tarjoilee à la carte -annoksia ja juomia, menu nähtävillä täällä

Saapumispäivänä on mahdollista ostaa hotelliaamiainen hintaan 19,50 € (4-11v -50 %) (hinta voimassa 1.1.2024 alkaen)

 

ERITYISRUOKAVALIOT
Pyrimme huomioimaan aterioilla yleisimmät ruoka-aine-allergiat ennakkoon ilmoitetun mukaisesti.
Ilmoitathan mahdolliset allergiat/erityisruokavaliot etukäteen Coronarialle. Usein erityisruokavaliot huomioidaan erillisellä keittiöstä tuotavalla annoksella, joten pyydäthän annosta tarjoilijalta ruokailuihin saapuessasi.

 

YLEISTÄ

Taloon saapuville kuntoutujille järjestetään tulopäivänä info-tilaisuus.
Lisätietoja ennen kuntoutusjakson alkamista saat Coronarian toimistosta puh. Eveliina Karjalainen p. +358408263640 / Mari Konttila p. +358408428196

Saapuminen tulopäivänä ja huoneen luovutus lähtöpäivänä
Huomioithan, että huoneen saa käyttöönsä saapumispäivänä klo 15 ja huoneen luovutus lähtöpäivänä on klo 12. Vastaanoton yhteydessä on matkatavarasäilytys tarvittaessa. Coronarian henkilökunta tiedottaa asiakkaitaan, jos kuntoutuspalvelunne käytänteet poikkeavat tästä.

Huonevaraus
Huonevaraus tehdään automaattisesti kuntoutusvarauksen yhteydessä. Majoitus on kahden hengen huoneissa (2hh). Majoittuminen yhden hengen huoneessa (1hh) on mahdollista lisämaksusta 39,70 €/vrk, jos varaustilanne sen sallii. Kuntoutukseen ilmoittautuessasi voit tiedustella mahdollisuutta yhden hengen huoneeseen. Hotellihuoneiden varaustilanteesta riippuen tämän saatavuus varmistuu paikan päällä saapuessasi.

Saapuminen edellisenä iltana
Jos saavut edellisenä iltana ennen kuntoutusjakson alkamista, muista varata majoitus lisäyöksi etukäteen. Lisäyön veloitus 112,50 €/1hh tai 123 €/2hh maksetaan saavuttaessa hotellin vastaanottoon (hinta voimassa 1.1.2024 alkaen).

Vastaanotto
Hotellin vastaanotto palvelee numerossa 029 3200 420 ja sähköpostitse reception@hotelsveitsi.fi

Esteettömyys
Hotellin tilat ja alue ovat osin esteettömiä. Muistathan silti mainita mahdollisista liikuntarajoitteista varauksen yhteydessä.

Pysäköinti
Hotellin alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Etupihalla on muutamia parkkipaikkoja mutta suurin osa paikoista on ennen hotellia saavuttaessa vasemmalla. Erillistä parkkitunnusta ei tarvita.
Inva-autopaikkoja on Hotel Sveitsin pääovien välittömässä läheisyydessä.

Kuntosali
Forever -kuntosalin käyttö sisältyy majoitukseen. Kuntosali on käytettävissä 24/7 huonekortilla. Käytössäsi oleva kuntosali sijaitsee Viihdekeskuksen puolella.

Sveitsin Uimala
Uimahallin käyttö sisältyy majoitukseen. Uimahallin aukioloajat löydät Hyvinkään Kaupungin sivuilta >>

Puoliso mukana
Perheellä on mahdollisuus majoittua hotellissa kuntoutusjakson aikana hotellin varaustilanteen niin salliessa. Tiedustele varaustilannetta ja hintaa vastaanotosta.

Lääkkeet
Mikäli käytössäsi on esim. lääkkeitä jotka edellyttävät kylmäsäilytystä, kerro tästä hotellin vastaanottoon saapuessasi.
Huoneessa olevan minibaarin lämpötila on n. 10 astetta

Lemmikki
Lemmikki majoittuu hotellissamme hintaan 20 € /huone/yö (sis. max. 3 lemmikkiä). Lemmikkivieraamme saavat pienen tassuyllätyksen hotelliin saapuessaan. Varmistathan kuntoutuksen järjestäjältä että lemmikin mukaan tuominen on sallittua. Lemmikkihuoneita on saatavilla rajoitetusti ja tieto lemmikistä tarvitaan ennakkoon. Huomioithan että lemmikkiä ei ole sallittua pitää mukana hotellin ravintola- ja kokoustiloissa.

 

TEKEMISTÄ SVEITSISSÄ

Sveitsin Elämyskeskuksen alueella on monenlaista tekemistä sisällä ja ulkona, kaikenikäisille.
Majoitushintaan sisältyy Forever -kuntosalin käyttö ja Sveitsin Uimalan sisäänpääsy sen aukioloaikoina.

WAYOUT SVEITSI
WayOut: elämyksellinen huonepakopeli, Sveitsissä on 2023 neljä pakopelihuonetta, peliaika niissä tasan 60 min/huone.
Pakopelihuone on fyysinen seikkailupeli, jossa huoneeseen suljettujen ihmisten pitää päättelykyvyn ja yhteistyön avulla päästä määräajassa ulos huoneesta.
HINNAT JA VARAAMINEN: https://www.wayout.fi/hyvinkaa
AUKIOLOAIKA: avoinna aamupäivästä myöhäiseen iltaan ennakkovarauksesta

BIO REX
Elokuvateatteri BioRex Sveitsissä on viisi (5) elokuvasalia, joissa yhteensä noin 400 asiakaspaikkaa. Viimeisimmällä kuva- sekä äänetoistotekniikalla varustellusta elokuvateatterista löytyvät myös modernit aulatilat sekä laaja lippu- ja herkkumyymälä. Elokuvateatterin erikoisuus on REX -sali, jossa on normaalia leveämmät leffapenkit, sekä sivupöytä jokaiselle katsojalle.
TIEDOT JA OHJELMISTO: https://biorex.fi/biorex-sveitsi-hyvinkaa/

SUPERPARK
SuperPark on sisäaktiviteettipuisto täynnä tekemistä, meillä kaikki löytävät mukavan tavan touhuta yhdessä. SuperParkiin voivat tulla kaikenkuntoiset liikkujat, SuperParkissa jokainen kävijä löytää oman tapansa liikkua ja pitää hauskaa. Liikkuminen puistossa on omatoimista. Puisto koostuu eri osa-alueista ja eri aktiviteeteista.
HINNAT JA AUKIOLOT: https://superpark.fi/park/sveitsi/

SEIKKAILUSVEITSI
SeikkailuSveitsin köysiratapuisto on koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä. Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille. Tarjontaan kuuluvat turvalliset, puihin rakennetut seikkailuradat sekä Suomen huimin vaijeriliukurata.
HINNAT JA AUKIOLOT: https://www.seikkailusveitsi.fi/

SVEITSI RENT
Sveitsi Rent vuokraa sähköfatbikeja ja fatbikeja Hyvinkäällä Hotel Sveitsin yhteydessä. Pyöriä voi vuokrata tunniksi tai vuorokaudeksi. Tutustu pyöriin ja hintoihin https://www.sveitsirent.fi/
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: myynti@sveitsirent.fi p. 040 840 3739

SALON-KI SVEITSI
Salon-Ki Sveitsi – täyden palvelun kauneuskeskus hotellin yhteydessä.
Saatavilla kosmetologin palveluja sekä parturi-kampaamo.
HINNAT JA VARAAMINEN: https://www.salon-ki.fi/Salon-KI+Hyvinkaa

PADEL SVEITSI
Tervetuloa pelaamaan padelia ja pickleballia Sveitsin kauniiseen puistometsään, padelvuorot 26€ / h pickleball 14€ / h
LISÄTIEDOT: https://www.padelsveitsi.fi/

FOREVER SVEITSI
Forever Sveitsi tarjoaa uudistuneet, monipuoliset kuntosalitilat sekä hotellivieraille että paikallisille asukkaille. Yli 800 m2 liikuntakeskuksessa harjoittelet laadukkailla Technogymin laitteilla kuntosalilla tai erillisessä toiminnallisen treenin tilassa, tai venyttelet rauhassa salissa.
Kuntosali on avoinna 24/7. Hotellivieraat pääsevät Forever Sveitsiin veloituksetta.

SVEITSIN UIMALA
Hyvinkään kaupungin uimahalli on hotellin yhteydessä, ja sen sisäänpääsy on hotellivieraille maksuton.
Uimalassa on huoltoviikot ajalla 20.-31.5.2024 ja on suljettuna tämän ajan. Kesäkausi alkaa 1.6.2024 klo 10.30.
LISÄTIEDOT JA AUKIOLOT: https://www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-hyvinvointi/liikunta/liikuntapaikat/sveitsin-uimala/

Vastaanoton yhteydessä on lisäksi lainattavissa seurapelejä sekä kirjoja


Lämpimästi tervetuloa Sveitsiin!

Lisää tarjouksia ja uutisia