Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Tarjoukset

Etäpäivä luonnon keskellä Sveitsissä

Etätyöhön ja kotikonttoriin tuo vaihtelua etäpäivä hotellissa. Etätyöhuoneessa saat oman tilan ja rauhallisen hetken tehokkaaseen työskentelyyn. Etäpäivään kuuluvan lounaan voit noutaa buffetista ja nauttia oman huoneen rauhassa. Happihyppely keskellä päivää on helppoa Sveitsin kauniin luonnon keskellä ja tuo virtaa työpäivääsi.

Etätyöhuone yhdelle henkilölle 49 € sisältää:
* Prime Guest -huone 8 h klo 7-18 välillä
* kotiruokalounas klo 11.30-12.30 take away
* all day -coffee take away
* wifi
* pysäköinti

Lisätiedustelut ja varaukset reception@hotelsveitsi.fi p. +358 (0)293 200 420

Lisäksi:
* toinen henkilö +12 €
* aamiainen take away +8 €/hlö

Tervetuloa kevät ja staycation!

Staycation tarkoittaa lähilomailua ja tutustumista lähiympäristöönsä ja sen nähtävyyksiin.  Vietä päivä turistina ja anna hotellielämyksen viedä sinut lomatunnelmiin kevään tehdessä tuloaan. Staycation on turvallinen tapa irtautua arjen kiireistä ja pysähtyä nauttimaan hetkestä.

Hyödynnä Staycation -tarjous:

Hotel Sveitsi on Suomen parhaaksi valittu lomakeskus ja elämyshotelli keskellä Hyvinkään Sveitsin kaunista luonnonpuistoa – vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Saman katon alta löydät kokonaisen viihdekeskuksen jossa vieraamme viihtyvät Biorexin elokuvateatterissa, kauneushoitolassa tai pelaten pakohuonepelejä. Ympäröivä luonnonpuisto tarjoaa aktiviteetteja lenkkeilystä fatbike -retkiin.
Jotta ehtisit kokemaan kaiken, olemme tehneet kahden yön Staycation majoituspaketin, johon kuuluu yöpyminen Prime Guest – huoneluokassa, aamiainen, kuntosalinkäyttö ja Wi-Fi, hinta alkaen 199 €.

Tarjous käytettävissä varattaessa hotellin nettisivuilta etukoodilla Primetime tai suoraan hotellin vastaanotosta.

Senior Staycation:

Saat vielä -10% Staycation -paketista.
Olet oikeutettu seniorihintaan ollessasi yli 62v. Pyydämme ystävällisesti todistamaan ikäsi sisäänkirjautumisen yhteydessä.
Varaukset hotellien omilta nettisivuilta etukoodilla Primesenior tai suoraan hotellin vastaanotosta.

Kampanjaehdot:

Voimassa to-ma 25.2-3.5.2021.
Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Tarkistathan Sveitsin toimijoiden aukiolot yritysten omilta verkkosivuilta tai vastaanotosta.

Hotelli ei vastaa muiden sivujen tietojen oikeellisuudesta.

Nautiskele Sveitsin elämysten valtakunnan tarjonnasta oikein ajan kanssa. Tekemistä riittää helposti useammaksikin päiväksi, siksipä tarjoammekin kolmannen yön veloituksetta! Majoitu kolme yötä, maksa vain kahdesta!

Pakettiin sisältyy liput SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin, minkä lisäksi voit nauttia BioRexin elokuvatarjonnasta ja WayOutin jännittävistä pakopelihuoneista, ulkoilla luonnon keskellä Sveitsinpuistossa, haastaa itsesi Sveitsin kuntoportaissa tai Fit Park Sveitsin kuntosalilla ja tietenkin herkutella Karhunpesässä! Tutustu kaikkiin aktiviteetteihimme >>

SuperSeikkailu Staycation alkaen 55 €/hlö/yö/2hh

SuperSeikkailu Staycation -paketti sisältää sisäänpääsyn (yksi lippu per majoittuja)  SuperParkiin tai  SeikkailuSveitsiin (aukioloaikojen puitteissa), majoittumisen, aamiaisen, pysäköinnin, Wi-Fin sekä pääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi kuntosalille aukioloaikojen puitteissa.

SuperSeikkailu Staycation -paketti on varattavissa 31.3.2021 saakka (pois lukien 23.–27.12.2020 ja 20.–27.2.2021). Kampanja on voimassa vain kolmen yön varauksiin.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä, sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi tai puhelimitse +358 293 200 420.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä ja paketin saatavuus voi vaihdella päiväkohtaisesti. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.

 

Valitse Sveitsi ja tule nauttimaan! Huoneluokkaanne on korotettu, joten pääsette viettämään irtiottoa Superior-huoneessa ja saapuessanne pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa.

Varaa huoneesi suoraan hotellin omilta nettisivuilta.

Varaus- ja majoitusaika: 31.12.2021 saakka

Romantiikkapakettiin sisältyy: majoitus 2 hh standard huoneessa aamiaisilla, huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, saavuttaessa pullon kuohuviiniä huoneessa (shampanja +50 €) ja myöhäisen huoneen luovutuksen (late check-out klo 14) saatavuuden mukaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinta ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 31.12.2021 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavillaa rajoitettu määrä. Sveitsin majoitushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Tarjous on voimassa myös muissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Onnistunut ja rentouttava loma löytyy hämmentävän läheltä! Sveitsissä voit ympäri vuoden reippailla sekä seikkailla sisällä ja ulkona. Lisäksi voit nauttia herkullisesta ruoasta, kauneushoidoista sekä käydä leffassa.

Hotel Sveitsin SuperSeikkailu-paketti sisältää sisäänpääsyn SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin (kesäkaudella) yhden päivän ajan, majoittumisen, aamiaispaketin, sisäänpääsyn Fit Park Sveitsi -kuntosalille, pysäköinnin sekä wifin käytön.

Hinnat alkaen 119 €/yö kahdelle aikuiselle ja 149 €/yö kahdelle aikuiselle ja yhdelle 3-12-vuotiaalle lapselle Economy-huoneessa.

Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä, hinnat voimassa toistaiseksi. Talvikaudella (1.11.2019 alkaen) pakettiin sisältyy sisäänpääsy SuperParkiin.

Varatessasi useamman yön, lippu sisältyy vain yhden yön hintaan. Halutessasi varata useamman yön paketin, ota yhteyttä vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi.

Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Vietä unelmiesi kesäloma hotlaillen turvallisesti kotimaassa – olipa haaveissasi perheloma, rantaloma, aktiivinen hyvinvointiloma tai kaupunkiloma. Tai yhdistele suosikkisi ja koe Suomen kesä roadtripillä hotlaillen, kotoiltu on jo aivan riittävästi.

Suomen upeat kesäkohteet tarjoavat monipuolisesti kokemuksia lähi- ja luontomatkailun parissa ja tekemistä kaikille, suunnittelitpa lomailua sitten perheen, puolisosi tai kaveriporukkasi kanssa.

Uutiset

Sveitsin virtuaalistudiossa järjestät etäkokouksesi turvallisesti ja ammattimaisesti. Studio 10 sopii täydellisesti kokouksiin, webinaareihin ja muihin tapahtumiin, joissa osallistujia on etänä.

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kokouspakettitoive

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  10 ryhmätyöskentelytilaa

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Oheisohjelma

  IllallinenTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet esim. kokoustilatoive tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla