Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Tarjoukset

Mikä sen parempaa kuin syysloma ja irtautuminen arjesta?  Syysloma on parasta Prime Timea matkustit sitten yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Me Sveitsin Elämyskeskuksessa olemme mestareita irtiotossa!

 

Syysloma ja irtiotto kuuluvat yhteen! Varaa syysloman irtiottosi nyt etuhintaan, kun yövyt 2 yötä, saat -20 %. Syyslomalla Sveitsin valtaa SyysLomalomanen jolloin iloinen ohjelma, mahtavat aktiviteetit, hyvät yöunet sekä maittava ruoka odottavat! Kutsummekin sinut kanssamme viettämään priimointa syyslomaa!

 

Varaa syysloman irtiotto:

Varausaika 13.9.2022-28.10.2022 välillä. Syksyn majoitusta varten et tarvitse erillistä varauskoodia, valitse mieleisesi kaksi yötä 4.10.-30.10.2022 ajalla ja järjestelmämme laskee sinulle -20% alennuksen päivän huonehinnastamme automaattisesti.

Majoitusaika:
Majoitusaika 14.10.-30.10.2022 välillä.

Kampanjaehdot:
Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Peruutuskäytäntö:
Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

 

Syyslomatarjouksemme on voimassa myös seuraavissa Primehotelsin kohteissa::

Unohda joulukiireet ja keskity yhdessäoloon ja valmiiseen joulupöytään!
Sveitsin joulupaketilla hemmottelet itseäsi ja läheisiäsi helpolla ja rauhallisella joulunvietolla.

Joulupakettimme alkaen 109,50 €/hlö/2hh/yö

Paketti sisältää majoituksen, jouluillallisen, aamiaisen, wifin, pysäköinnin sekä kuntosalin ja uimalan käytön.
Varattavissa ajalle 24.-26.12.2022

Peruutus viimeistään 48h ennen saapumista.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Lasten hinta joulupaketissa:
0-3 vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta
4-12-vuotiaat lapset +40€/yö/lapsi
Lisävuode saatavuuden mukaan, lisävuodevaraukset suoraan hotelliin +358 29 3200420

Jouluaaton päivällisbuffet on tarjolla 24.12.2022 klo 15.00-17.00 tai 18.30-20.30
Joulupäivän päivällisbuffet on tarjolla 25.12.2022 klo 16.00-20.00

Pyydämme ilmoittamaan toivomanne pöytävarausajan ”Erityistoiveet: +Muu pyyntö osiossa”

Varaa syyskuussa hotlailusi etuhintaan Prime Guest -jäsenenämme!
Etkö ole vielä jäsen? Liittyminen on ilmaista ja edut astuvat voimaan heti!

 

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

 

Varaa Prime Guest -hotlailusi meille:

Varaa syyskuun aikana etuhintainen huoneesi verkkosivuiltamme etukoodilla PG tai suoraan hotellin vastaanotosta. Kampanjahinnallamme voit tehdä majoitusvarauksen 01.09.2022-30.04.2023 väliselle ajalle.

 

Kampanjaehdot:

Varausaika 01.09.–30.09.2022
Matkustusaika 01.09.2022–30.4.2023

Tarjous on voimassa Primehotelsin hotelleissa. Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Esitäthän saapuessasi vastaanottoon kanta-asiakasjäsenyytesi.

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä

Syyslomalomanen täynnä lasten suosikkiohjelmaa!

Lomalomanen tarjoaa hotelliyöpymisen kaveriksi hurrrrjan valtavasti ohjelmaa perheen pienemmille, ja sopivasti myös isommille. Lomalomanen on aina sopivan kokoinen: se istuu juuri sinun lomasi mittaan halusitpa lomaillla yksi-kaksi-kolme yötä tai vaikka koko viikon. Tervetuloa koko perheen voimin yöpymään, nauttimaan ja hihkumaan ilosta hauskan ohjelman parissa! Primehotelsin Lomalomanen on perheen Prime Timea parhaimmillaan! Siispä Lomalomaselle lompsis! 

Hotel Sveitsissä syyslomapriimaa perheille!

Syyslomalla Hotel Sveitsissä majoittuvat perheet pääsevät nauttimaan huikeasta aktiviteetti tarjonnasta koko lomalomasensa ajan.

Tutustu ohjelmaan »

Majoittuessasi 15.10-23.10.22 välisenä aikana pääsette koko perheen voimin nauttimaan lomalomasen tarjoamasta ohjelmasta veloituksetta, kaiken ohjelman sisältyen huonehintaanne majoituksenne aikana.

Varaa »

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Starttaa syksy tuplaten kanta-asiakas leimasi! Hotlaile ja raflaile leimakorttisi täyteen leimoja ja hyödynnä priimat majoitus- ja ravintolaetumme!

 

Syyskuun ajan saat ravintola sekä majoitusleimasi tuplana! Etuun ovat oikeutettuja Prime Guest kanta-asiakkaamme 05.09.2022 eteenpäin. Nappaa leimakorttisi täyteen ja hyödynnä etusi vaikkapa tulevaa priimalomaasi varten!

Näin ansaitset leimoja:

 • Saat leiman majoitusleimakorttiin, kun varaus on tehty PRIME GUEST -hinnalla tai yrityssopimushinnalla. Yhdeksällä leimalla ansaitsee etuhintaisen huoneen, jonka alennus on 50 % päivän parhaasta julkisesta hinnasta.
 • Leiman ravintolaleimakorttiin jokaisesta 30 euron ravintolaostosta (max. 4 aikuista+lapset>) laskun loppusumman ylittäessä 30 euroa. Yhdeksällä leimalla ansaitsee 25 euron arvoisen ravintolakupongin, joka on voimassa kaikissa Primehotels-yksiköissä

Tutustu myös 1.9. vaihtuviin hotellikohtaisiin kanta-asiakas etuihimme tästä. 

 

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Kampanjaehdot:

Tuplaleimoja voit kerätä 05.09.2022-30.09.2022 välisenä aikana. Leimoihin on oikeutettu kanta-asiakas ohjelman ehtojen mukaisesti. Ohjelman ehtoihin voit tutustua tarkemmin tästä.

 

 

 

Sveitsin Elämyskeskuksessa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi. Prime Guest -jäsenenä majoitut long stay -tarjouksella neljä yötä kolmen hinnalla!

Tällä vierailulla on aikaa nauttia Sveitsin lukuisista aktiviteeteista. Kiipeile SeikkailuSveitsissä, kisaile SuperParkissa, pakene WayOutissa tai nauti upeasta luonnosta fillariretkellä Sveitsi Rentin opastuksella. Aktiivisen päivän kruunaa hemmotteluhetki Kauneuskeskus Salon-Ki Sveitsissä ja herkullinen illallinen Karhunpesässä.

Majoitushintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö, sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan, pysäköinti ja wifi. Majoittuessasi kanta-asiakkaana neljä yötä maksat vain kolmesta.

 

Etkö ole vielä kanta-asiakas? Liittyminen on helppoa ja maksutonta, liity tästä

Varausohje:
Varaa nettisivultamme kanta-asiakaskoodillasi 4 yön viipymä, järjestelmä laskee automaattisesti alennetun hinnan.
Voit varata myös suoraan vastaanotosta reception@hotelsveitsi.fi p. 029 3200 420

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

 

Onnistunut ja rentouttava loma löytyy hämmentävän läheltä! Sveitsissä voit ympäri vuoden reippailla sekä seikkailla sisällä ja ulkona. Lisäksi voit nauttia herkullisesta ruoasta, kauneushoidoista sekä käydä leffassa.

Hotel Sveitsin SuperSeikkailu-paketti sisältää sisäänpääsyn SuperParkiin (tai kesäkaudella SeikkailuSveitsiin) yhden päivän ajan, majoittumisen, aamiaisen, sisäänpääsyn Fit Park Sveitsi -kuntosalille, pysäköinnin sekä wifin käytön.

Hinnat alkaen 139 €/yö kahdelle aikuiselle ja 154 €/yö kahdelle aikuiselle ja yhdelle 3-12-vuotiaalle lapselle Economy-huoneessa.

Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä, hinnat voimassa toistaiseksi. Talvikaudella pakettiin sisältyy sisäänpääsy SuperParkiin.

Varatessasi useamman yön, lippu sisältyy vain yhden yön hintaan. Halutessasi varata useamman yön paketin, ota yhteyttä vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi.

Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.

 

Valitse Sveitsi ja tule nauttimaan! Huoneluokkaanne on korotettu, joten pääsette viettämään irtiottoa Superior-huoneessa ja saapuessanne pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa.

Varaa huoneesi suoraan hotellin omilta nettisivuilta.

Varaus- ja majoitusaika: 31.12.2022 saakka

Romantiikkapakettiin sisältyy majoitus 2h Prime Guest -huoneessa aamiaisilla, huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, saavuttaessa pullon kuohuviiniä huoneessa (shampanja +50 €) ja myöhäisen huoneen luovutuksen (late check-out klo 14) saatavuuden mukaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinta ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 31.12.2022 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavillaa rajoitettu määrä. Sveitsin majoitushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Tarjous on voimassa myös muissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Nauti aktiivilomasta nukkuen hyvin ja majoittuen mukavasti Sveitsin Elämyskeskuksessa. Priimaloma on taattu ja viheriöt odottavat!

Golfpakettimme sisältää majoituksen ja aamiaisen, kuntosalin käytön, sisäänpääsyn Sveitsin Uimalaan sen aukioloaikoina sekä 1 x green feen/aikuinen Kytäjä Golfiin.
Kytäjägolf on valittu Suomen parhaimmaksi Golf kentäksi jälleen vuonna 2021.

Tutustu kenttään ja varaa tee-aikasi Kytäjältä https://kytajagolf.fi.

Paketin alk. hinnat:
Arkipäivät alkaen 129,50 €/hlö/2hh Prime Guest -huoneessa
Viikonloput alkaen 149,50 €/hlö/2hh Prime Guest -huoneessa

Kampanjaehdot:

Varattavissa 1.6.-31.10.2022. Hotellien vastaanotosta tai suoraan nettisivuiltamme.

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Varaa arkipaketti >>

Varaa viikonloppupaketti >> 

 

 

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Sveitsin Elämyskeskuksessa.
Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.

 

Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta. Alle 18-vuotiaat nuoret majoittuvat edullisesti omassa huoneessaan huoltajan huoneen läheisyydessä. Huone on jaettu 2 hh, johon on mahdollista majoittaa 1–2 nuorta.

Varaa aikuisten majoitus suoraan hotellin omilta nettisivuilta tai vastaanotosta. Nuorisohuone varataan aina suoraan vastaanotosta. Varaus vaatii olemassaolevan varauksen perheen aikuisille.

Nuorisohuoneen hinta alkaen 75 €/2 hh/1–2 hlö

Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Hinta sisältää majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin käytön ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

GETAWAY -paketin avulla vaihdat vapaalle!

Vaihda vapaalle Sveitsissä! Kirjaudu sisään elämysten valtakuntaan ja kirjaa samalla huolet ja murheet ulos ja vietä hotlailua rennosti! Hotel Sveitsin Vaihda vapaalle -paketti sisältää majoituksen, liput valitsemaasi BioRex Sveitsi -elokuvanäytökseen kaikille huoneessa majoittuville vieraille, buffetaamiaisen, sisäänpääsyn Fit Park Sveitsi -kuntosalille sekä Sveitsin Uimalaan niiden aukioloaikoina, Wi-Fin sekä pysäköinnin.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä / sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi / puhelimitse +358 293 200 420

Lisätiedot ja ehdot: Elokuvateatteri Bio Rexin ohjelmistoon voitte tutustua täällä. Hotelli ei vastaa elokuvanäytösten paikkojen saatavuudesta.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Nauti hotlailusta ja raflailusta Sveitsissä! Täydelliseen irtiottoon kuuluu kiireetöntä yhdessäoloa, ulkoilua, uimista, herkullinen illallinen sekä hyvin nukutun yön jälkeen herkullinen hotelliaamiainen.

Illallispakettimme sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, wifin, pääsyn uimalaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa
sekä kolmen ruokalajin vapaavalintaisen illallisen Karhunpesässä.
Lapsille (alle 13v.) sisältyy vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lasten ruokalistalta.
Tutustu menuun: https://www.karhunpesasveitsi.fi/menu

Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon TableOnlinen kautta (https://www.karhunpesasveitsi.fi/varaukset tai suoraan ravintolaan 040 1638621

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa 48 ennen saapumista.

Sveitsissä järjestät parhaan luokkaretkipäivän!

Meillä tekemistä riittää joka makuun pienemmistä koululaisista teineihin. Energisen päivän päätteeksi maistuu yhteinen ruokailu Sveitsin ravintolassa koko porukalle.

Koululuokille lasten hampurilainen, ranskalaiset ja hanalimu hintaan 12 €/hlö, jälkkärijäätelön tai -kahvin kera 14 €/hlö.
Luokkaretkivaraukset ennakkoon ravintolaan restaurants@hotelsveitsi.fi

 

SeikkailuSveitsi, ulkokiipeilypuisto https://www.seikkailusveitsi.fi/ryhmille/
varaukset julia.kirves@seikkailusveitsi.fi 

SuperPark, sisäaktiviteettipuisto https://superpark.fi/park/sveitsi/
varaukset maija.virtanen@superpark.fi

Sveitsi Rent, pyörävuokraus ja -retket https://www.sveitsirent.fi/
varaukset myynti@sveitsirent.fi

WayOut Sveitsi, pakopelikeskus https://www.wayout.fi/hyvinkaa
varaukset sveitsi@wayout.fi

Bio Rex Cinemas, elokuvateatteri https://biorex.fi/biorex-sveitsi-hyvinkaa/
varaukset alma.tick@biorex.fi

 

Etäpäivä luonnon keskellä Sveitsissä

Etätyöhön ja kotikonttoriin tuo vaihtelua etäpäivä hotellissa. Etätyöhuoneessa saat oman tilan ja rauhallisen hetken tehokkaaseen työskentelyyn. Etäpäivään kuuluvan lounaan voit noutaa buffetista ja nauttia oman huoneen rauhassa. Happihyppely keskellä päivää on helppoa Sveitsin kauniin luonnon keskellä ja tuo virtaa työpäivääsi.

Etätyöhuone yhdelle henkilölle 49 € sisältää:
* Prime Guest -huone ma – pe 8 h klo 7-18 välillä
* Buffetlounas klo 11.00-13.30
* all day -coffee
* wifi
* pysäköinti

Lisätiedustelut ja varaukset reception@hotelsveitsi.fi p. +358 (0)293 200 420

Lisäksi:
* toinen henkilö +20 €
* aamiainen +10 €/hlö

Hotlaile aina edulliseen seniorihintaan ystävien, perheen tai vaikka lastenlasten kanssa. Seniorihinta on voimassa 65-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.

Hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö, pysäköinti ja Wi-Fi. Hintaan sisältyy myös sisäänpääsy Sveitsin uimalaan sen aukioloaikoina.

Varaa hotellin sivuilta etukoodilla SENIOR tai puhelimitse suoraan hotellista p.+358 (0)293 200 420

Etukoodi on voimassa kaikissa Primehotelsin hotelleissa lukuun ottamatta Hotel Katajanokkaa. Seniorihinta on voimassa 65-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle. Huonehinta vaihtelee majoitusajankohdan mukaan. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä.


Prime Care – Turvallisin mielin hotellissa

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta kaikissa Primehotelsin hotelli- ja ravintolatiloissa.

Vietä unelmiesi kesäloma hotlaillen turvallisesti kotimaassa – olipa haaveissasi perheloma, rantaloma, aktiivinen hyvinvointiloma tai kaupunkiloma. Tai yhdistele suosikkisi ja koe Suomen kesä roadtripillä hotlaillen, kotoiltu on jo aivan riittävästi.

Suomen upeat kesäkohteet tarjoavat monipuolisesti kokemuksia lähi- ja luontomatkailun parissa ja tekemistä kaikille, suunnittelitpa lomailua sitten perheen, puolisosi tai kaveriporukkasi kanssa.

Uutiset

Unohda joulukiireet ja keskity yhdessäoloon ja valmiiseen joulupöytään! Sveitsin joulupaketilla hemmottelet itseäsi ja läheisiäsi helpolla ja rauhallisella joulunvietolla. Joulupakettimme alkaen 109,50 €/hlö/2hh/yö Paketti sisältää majoituksen, jouluillallisen, aamiaisen, wifin, pysäköinnin sekä kuntosalin ja uimalan käytön. Varattavissa ajalle 24.-26.12.2022 Peruutus viimeistään 48h ennen saapumista. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Lasten hinta joulupaketissa: 0-3 vuotiaat…
Lue lisää

Sveitsissä järjestetään parhaat pikkujoulut! Varattavia ravintolatiloja on 10 – 300 henkilölle ja Sveitsissä herkullinen ruoka, juoma sekä meininki on taattu!

Lue lisää

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kokouspakettitoive

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  10 ryhmätyöskentelytilaa

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Oheisohjelma

  IllallinenTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet esim. kokoustilatoive tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla