Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Tarjoukset

Syyslomalomanen täynnä lasten suosikkiohjelmaa!

Lomalomanen tarjoaa hotelliyöpymisen kaveriksi hurrrrjan valtavasti ohjelmaa perheen pienemmille, ja sopivasti myös isommille. Lomalomanen on aina sopivan kokoinen: se istuu juuri sinun lomasi mittaan halusitpa lomaillla yksi-kaksi-kolme yötä tai vaikka koko viikon. Tervetuloa koko perheen voimin yöpymään, nauttimaan ja hihkumaan ilosta hauskan ohjelman parissa! Primehotelsin Lomalomanen on perheen Prime Timea parhaimmillaan! Siispä Lomalomaselle lompsis! 

Hotel Sveitsissä syyslomapriimaa perheille!

Syyslomalla Hotel Sveitsissä majoittuvat perheet pääsevät nauttimaan huikeasta aktiviteetti tarjonnasta koko lomalomasensa ajan.

Tutustu ohjelmaan »

Majoittuessasi 18.10-24.10.21 välisenä aikana pääsette koko perheen voimin nauttimaan lomalomasen tarjoamasta ohjelmasta veloituksetta, kaiken ohjelman sisältyen huonehintaanne majoituksenne aikana.

Katso syysloma tarjoukset »

Tutustu syyslomakauden aukioloihin ja muuhun aktiviteettitarjontaan:

Syysloman aikataulut »

Mikä sen parempaa kuin syysloma ja irtautuminen arjesta? Syysloma on parasta Prime Timea ja me Hotel Sveitsissä olemme mestareita irtiotossa!

Syysloma ja irtiotto kuuluvat yhteen! Anna itsellesi aikaa ladata akkuja kohdataksesi taas arjen tuomat haasteet voittajana.  Ihanat aktiviteetit, hyvät yöunet sekä maittava ruoka odottavat! Kutsummekin sinut kanssamme viettämään priimointa syyslomaa!

Varatessasi kolmen yön majoituksen vieraanamme saat -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme.

 

Varaa syysloman irtiotto:

Syysloman irtiottoon et tarvitse erillistä varauskoodia, valitse mieleisesi 3 yötä 8.10.-31.10.2021 ja järjestelmämme laskee sinulle -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme automaattisesti.

Kampanjaehdot:

Etuhinta voimassa 8.10.-31.10.2021, varattavissa 28.10.2021 asti.

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. 

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

 

Syyslomalla Prime Guest -vieraidemme lapset syövät veloituksetta yöpyessään kaksi yötä!

Syyslomalla lapset ruokailevat veloituksetta vanhempien seurassa!

Syysloman perhepakettimme on räätälöity Prime Guest -vieraillemme. Aikuisten ruokaillessa ravintolassamme lapset saavat valita lempiannoksensa lastenlistaltamme tai lastennoutopöydästä veloituksetta kahdesti vierailunsa aikana. Syyslomapakettiin sisältyy valitun henkilömäärän majoittuminen samassa huoneessa, huomioithan että lisävuoteellisia huoneita on rajoitetusti. Pakettitarjouksemme on voimassa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (lapset alle 13v).

Tervetuloyllätys vastaanotosta

Jotta Priimalomanne starttaisi parhaalla tavalla, odottaa teitä vastaanotossa tervetuloyllätys, josta pitää varmasti koko perhe! Syyslomapakettiimme kuuluu lisäksi herkullinen aamiainen, kuntosalin käyttö, Wi-Fi sekä kaikki huikeat Prime Guest kanta-asiakasedut.

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Varaa hemmotteluloma perheellesi:

Nettisivujemme kautta etukoodilla SYYSLOMA

Kampanjaehdot:

Etuhinta voimassa 8.10.-31.10.2021, varattavissa 28.10.2021 asti.

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. 

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Sveitsissä riittää tekemistä useaksikin päiväksi, majoitu 4 yötä ja saat päivän hinnasta -25 %

Long Stay -tarjouksemme sisältää majoituksen ja aamiaisen lisäksi -10% alennuskupongin ravintolaan sekä sisäänpääsyn FitParkin kuntosalille ja Sveitsin Uimalaan sekä pysäköinnin.
Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti.


Varaukset:

Nettisivujemme varausjärjestelmästä etukoodilla STAY4, valitse majoitus neljäksi yöksi.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä. Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Hotlaile aina edulliseen seniorihintaan ystävien, perheen tai vaikka lastenlasten kanssa. Seniorihinta on voimassa 65-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.

Hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö, pysäköinti ja Wi-Fi. Hintaan sisältyy myös sisäänpääsy Sveitsin uimalaan sen aukioloaikoina.

Varaa hotellin sivuilta etukoodilla SENIOR tai puhelimitse suoraan hotellista p.+358 (0)293 200 420

Etukoodi on voimassa kaikissa Primehotelsin hotelleissa lukuun ottamatta Hotel Katajanokkaa. Seniorihinta on voimassa 65-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle. Huonehinta vaihtelee majoitusajankohdan mukaan. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä.


Prime Care – Turvallisin mielin hotellissa

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta kaikissa Primehotelsin hotelli- ja ravintolatiloissa.

Hotel Sveitsi ja Kytäjä Golf tarjoavat nyt golfin ystäville upean golfpaketin!

Golfpaketti sisältää kahden henkilön yhden yön majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisineen sekä kaksi green fee:tä Kytäjä Golfin kentälle. Majoitukseen sisältyy myös kuntosalin käyttö sekä sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan sen aukiolaikoina.
Merkittävänä lisäetuna peliajan varausoikeus heti majoituksen varauksen yhteydessä.

Golfpaketin hinta:
arkisin alkaen 127 €/hlö >> VARAA TÄSTÄ
viikonloppuisin 147 €/hlö >> VARAA TÄSTÄ

Huomioithan, että paketin varaamisen ja lunastamisen jälkeen lähtöaika Kytäjä Golfiin tulee varata itse Kytäjän caddiemasterilta puhelimitse: 0300 870 880 (0,80€/min). Ilmoita varauksen yhteydessä ”Hotel Sveitsin golfpaketti”, niin voit tehdä varauksen normaalia vieraspelaajasääntöä aikaisemmin. Peliliput saat sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanotosta.

Kytäjä Golfiin voit tutustua nettisivuilla osoitteessa www.kytajagolf.fi.

Varausehdot: Etuhinta voimassa ja varattavissa saatavuuden mukaan 31.8.2021 saakka
Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:
Varauksen voi perua kuluitta saapumispäivänä kello 18.00 mennessä.
Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme hinnan kokonaisuudessaan.

Nauti hotlaillen Primehotelsin kaikissa hotelleissa yhdessä koiraystäväsi kanssa. Koira yöpyy hotellissa veloituksetta!

Myös koirat viihtyvät hotellissa eikä hoitopaikasta tarvitse huolehtia! Upeat ulkoilumaastot ja hotellimme ympäröivä luonto takaavat ihanteellisen ympäristön hotlailuun koirasi kanssa.  Hyvin käyttäytyvät koirat yöpyvät veloituksetta 15.8.2021 asti kaikissa hotelleissamme emännän / isännän ollessa Prime Guest -jäsen. Huomioithan että lemmikkiystävällisiä huoneita on rajoitetusti.

Varaa huoneesi suoraan hotellin nettisivuilta tai vastaanotosta. Lemmikkivaraukset suoraan hotelliin puhelimitse. Primehotelsin hinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Varaus- ja majoitusaika: 28.4-15.8.2021
Kampanjaehdot: Prime Guest -jäsenyys, 1 koira / huone / viipymä

Etkö ole vielä Prime Guest -jäsen?

Liittyminen on helppoa! Prime Guest -jäseneksi voit liittyä lataamalla mobiiliapplikaatiomme joko nettisivujemme kautta tai hotellin vastaanotossa.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaesaa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Tarjous on voimassa myös muissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Sveitsin Elämyskeskuksessa.
Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.

 

Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta. Alle 19-vuotiaat nuoret majoittuvat edullisesti omassa huoneessaan huoltajan huoneen läheisyydessä. Huone on jaettu 2 hh, johon on mahdollista majoittaa 1–2 nuorta.

Varaa aikuisten majoitus suoraan hotellin omilta nettisivuilta tai vastaanotosta. Nuorisohuone varataan aina suoraan vastaanotosta. Varaus vaatii olemassaolevan varauksen perheen aikuisille.

Nuorisohuoneen hinta alkaen 75 €/2 hh/1–2 hlö

Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Hinta sisältää majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin käytön ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Nautiskele Sveitsin elämysten valtakunnan tarjonnasta oikein ajan kanssa. Tekemistä riittää helposti useammaksikin päiväksi, siksipä tarjoammekin kolmannen yön veloituksetta! Majoitu kolme yötä, maksa vain kahdesta!

Sveitsin kesässä voit polskia Uimalassa, kiipeillä SeikkailuSveitsissä, nauttia BioRexin elokuvatarjonnasta ja WayOutin jännittävistä pakopelihuoneista, ulkoilla luonnon keskellä Sveitsinpuistossa, haastaa itsesi Sveitsin kuntoportaissa tai Fit Park Sveitsin kuntosalilla ja tietenkin herkutella Karhunpesässä!
Tutustu kaikkiin aktiviteetteihimme >>

Kampanja on voimassa vain kolmen yön varauksiin 31.8.2021 saakka.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä etukoodilla STAY3, sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi tai puhelimitse +358 293 200 420.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä ja paketin saatavuus voi vaihdella päiväkohtaisesti. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.

 

Valitse Sveitsi ja tule nauttimaan! Huoneluokkaanne on korotettu, joten pääsette viettämään irtiottoa Superior-huoneessa ja saapuessanne pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa.

Varaa huoneesi suoraan hotellin omilta nettisivuilta.

Varaus- ja majoitusaika: 31.12.2021 saakka

Romantiikkapakettiin sisältyy: majoitus 2 hh standard huoneessa aamiaisilla, huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, saavuttaessa pullon kuohuviiniä huoneessa (shampanja +50 €) ja myöhäisen huoneen luovutuksen (late check-out klo 14) saatavuuden mukaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinta ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 31.12.2021 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavillaa rajoitettu määrä. Sveitsin majoitushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Tarjous on voimassa myös muissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Onnistunut ja rentouttava loma löytyy hämmentävän läheltä! Sveitsissä voit ympäri vuoden reippailla sekä seikkailla sisällä ja ulkona. Lisäksi voit nauttia herkullisesta ruoasta, kauneushoidoista sekä käydä leffassa.

Hotel Sveitsin SuperSeikkailu-paketti sisältää sisäänpääsyn SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin yhden päivän ajan, majoittumisen, aamiaisen, sisäänpääsyn Fit Park Sveitsi -kuntosalille, pysäköinnin sekä wifin käytön.

Hinnat alkaen 119 €/yö kahdelle aikuiselle ja 149 €/yö kahdelle aikuiselle ja yhdelle 3-12-vuotiaalle lapselle Economy-huoneessa.

Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä, hinnat voimassa toistaiseksi. Talvikaudella pakettiin sisältyy sisäänpääsy SuperParkiin.

Varatessasi useamman yön, lippu sisältyy vain yhden yön hintaan. Halutessasi varata useamman yön paketin, ota yhteyttä vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi.

Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Vietä unelmiesi kesäloma hotlaillen turvallisesti kotimaassa – olipa haaveissasi perheloma, rantaloma, aktiivinen hyvinvointiloma tai kaupunkiloma. Tai yhdistele suosikkisi ja koe Suomen kesä roadtripillä hotlaillen, kotoiltu on jo aivan riittävästi.

Suomen upeat kesäkohteet tarjoavat monipuolisesti kokemuksia lähi- ja luontomatkailun parissa ja tekemistä kaikille, suunnittelitpa lomailua sitten perheen, puolisosi tai kaveriporukkasi kanssa.

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kokouspakettitoive

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  10 ryhmätyöskentelytilaa

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Oheisohjelma

  IllallinenTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet esim. kokoustilatoive tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla