Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Tarjoukset

Irtaudu arjesta ja rentoudu vieraanamme minilomalla!

 

Staycation tarkoittaa lähilomailua ja tutustumista lähiympäristöönsä ja sen nähtävyyksiin.  Vietä päivä turistina ja anna hotellielämyksen viedä sinut lomatunnelmiin. Staycation on turvallinen tapa irtautua arjen kiireistä ja pysähtyä nauttimaan hetkestä. Jotta ehtisit pääsemään lomatunnelmaan olemme tehneet kahden yön Staycation majoituspaketin, johon kuuluu yöpyminen Prime Guest –huoneluokassa, aamiainen, kuntosalinkäyttö ja Wi-Fi.

Tarjous käytettävissä varattaessa hotellin nettisivuilta etukoodilla Primetime tai suoraan hotellin vastaanotosta.

 

Senior Staycation:

Saat vielä -10% Staycation-paketista.

Olet oikeutettu seniorihintaan ollessasi yli 62v. Pyydämme ystävällisesti todistamaan ikäsi sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varaukset hotellin omilta nettisivuilta etukoodilla Primesenior tai suoraan hotellin vastaanotosta.

 

Kampanjaehdot:

Voimassa to-ma 18.2-3.5.2021.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

 

Hiihtoloma hotellissa on perheen yhteistä Prime Timea. Nyt ansaitset lisäksi 10 € ravintolarahaa jokaisesta lomayöstä!

Tahdomme tehdä lomastasi ikimuistoisen ja ajattelimme ravintolaherkkujen kruunaavan matkasi. Ravintoloissamme nautit monipuolisesti vaihtoehtoja hyvän ruoan ja juoman ympärillä, olipa toiveissasi terveellisiä ja ravitsevia annoksia tai hemmottelua ja  herkkuja mahan täydeltä.

Hiihtolomaviikoilla ansaitset ravintolarahaa jokaisesta varaamastasi yöstä:

1 yö    = 10 €
2 yötä = 20 €
3 yötä = 30 €

Saat edun käyttöösi varatessasi huoneesi suoraan hotellin omilta nettisivuilta tai vastaanotosta.

Varausaika: 14.3.2021 saakka

Majoitusaika: 19.2-14.3.2021

Kampanjaehdot:

Kampanja-aikana ansaitset 10 € ravintolarahaa / yö / max. 30€. 1 etu / huone / viipymä. Etuseteli on voimassa vierailusi ajan hotellisi Primehotels-ravintolassa. Etuseteli toimii maksuvälineenä kaikkiin normaalihintaisiin ravintolapalveluihin seteliin merkityllä summalla. Etuseteli tulee olla mukana, kun sillä halutaan maksaa. Etuseteliä ei vaihdeta rahaksi, eikä siitä saa rahaa takaisin.

Kampanjaedun saat hiihtolomaviikkojen varauksiin 19.2-14.3.2021, saatavuuden mukaan. Primehotelsin tarjoushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin. Katso valitsemasi hotellin hinta hotellin varausjärjestelmän kautta.

 

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Hiihtolomaviikolla 8 22.-27.2.2021 lasten buffet ravintola Karhunpesässä klo 16.00 – 20.00!

Nautiskele Sveitsin elämysten valtakunnan tarjonnasta oikein ajan kanssa. Tekemistä riittää helposti useammaksikin päiväksi, siksipä tarjoammekin kolmannen yön veloituksetta! Majoitu kolme yötä, maksa vain kahdesta!

Pakettiin sisältyy liput SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin, minkä lisäksi voit nauttia BioRexin elokuvatarjonnasta ja WayOutin jännittävistä pakopelihuoneista, ulkoilla luonnon keskellä Sveitsinpuistossa, haastaa itsesi Sveitsin kuntoportaissa tai Fit Park Sveitsin kuntosalilla ja tietenkin herkutella Karhunpesässä! Tutustu kaikkiin aktiviteetteihimme >>

SuperSeikkailu Staycation alkaen 55 €/hlö/yö/2hh

SuperSeikkailu Staycation -paketti sisältää sisäänpääsyn (yksi lippu per majoittuja)  SuperParkiin tai  SeikkailuSveitsiin (aukioloaikojen puitteissa), majoittumisen, aamiaisen, pysäköinnin, Wi-Fin sekä pääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi kuntosalille aukioloaikojen puitteissa.

SuperSeikkailu Staycation -paketti on varattavissa 31.3.2021 saakka (pois lukien 23.–27.12.2020 ja 20.–27.2.2021). Kampanja on voimassa vain kolmen yön varauksiin.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä, sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi tai puhelimitse +358 293 200 420.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä ja paketin saatavuus voi vaihdella päiväkohtaisesti. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Koe hauska minilasketteluloma Sveitsissä! Sveitsin hiihtokeskuksen rinteissä viihdyt vaikka koko päivän, ja laskupäivän päätteeksi ruoka maistuu takkatulen ääressä Karhunpesässä ja uni maittaa Hotel Sveitsin lakanoissa.

Laskettelupaketti sisältää majoituksen, yhden päivän hissilipun Sveitsin Hiihtokeskukseen jokaiselle majoittujalle, aamiaisen, pysäköinnin, Wi-Fin sekä pääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi kuntosalille aukioloaikojen puitteissa.

Laskettelupaketti alkaen 82 €/hlö/2hh

Laskettelupaketti on varattavissa 15.12.2020–31.3.2021.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä, sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi tai puhelimitse +358 293 200 420.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.

 

Valitse Sveitsi ja tule nauttimaan! Huoneluokkaanne on korotettu, joten pääsette viettämään irtiottoa Superior-huoneessa ja saapuessanne pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa.

Varaa huoneesi suoraan hotellin omilta nettisivuilta.

Varaus- ja majoitusaika: 31.12.2021 saakka

Romantiikkapakettiin sisältyy: majoitus 2 hh standard huoneessa aamiaisilla, huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, saavuttaessa pullon kuohuviiniä huoneessa (shampanja +50 €) ja myöhäisen huoneen luovutuksen (late check-out klo 14) saatavuuden mukaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinta ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 31.12.2021 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavillaa rajoitettu määrä. Sveitsin majoitushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Tarjous on voimassa myös muissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Onnistunut ja rentouttava loma löytyy hämmentävän läheltä! Sveitsissä voit ympäri vuoden reippailla sekä seikkailla sisällä ja ulkona. Lisäksi voit nauttia herkullisesta ruoasta, kauneushoidoista sekä käydä leffassa.

Hotel Sveitsin SuperSeikkailu-paketti sisältää sisäänpääsyn SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin (kesäkaudella) yhden päivän ajan, majoittumisen, aamiaispaketin, sisäänpääsyn Fit Park Sveitsi -kuntosalille, pysäköinnin sekä wifin käytön.

Hinnat alkaen 119 €/yö kahdelle aikuiselle ja 149 €/yö kahdelle aikuiselle ja yhdelle 3-12-vuotiaalle lapselle Economy-huoneessa.

Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä, hinnat voimassa toistaiseksi. Talvikaudella (1.11.2019 alkaen) pakettiin sisältyy sisäänpääsy SuperParkiin.

Varatessasi useamman yön, lippu sisältyy vain yhden yön hintaan. Halutessasi varata useamman yön paketin, ota yhteyttä vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi.

Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Vietä unelmiesi kesäloma hotlaillen turvallisesti kotimaassa – olipa haaveissasi perheloma, rantaloma, aktiivinen hyvinvointiloma tai kaupunkiloma. Tai yhdistele suosikkisi ja koe Suomen kesä roadtripillä hotlaillen, kotoiltu on jo aivan riittävästi.

Suomen upeat kesäkohteet tarjoavat monipuolisesti kokemuksia lähi- ja luontomatkailun parissa ja tekemistä kaikille, suunnittelitpa lomailua sitten perheen, puolisosi tai kaveriporukkasi kanssa.

Uutiset

Sveitsin virtuaalistudiossa järjestät etäkokouksesi turvallisesti ja ammattimaisesti. Studio 10 sopii täydellisesti kokouksiin, webinaareihin ja muihin tapahtumiin, joissa osallistujia on etänä.

Koronapandemian myötä etätyöstä on tullut uusi normaali, mutta samalla on ymmärretty myös fyysisten kohtaamisten suuri arvo. Kun ihmisten kanssa ollaan läsnä aiempaa harvemmin, järjestettäviltä tilaisuuksilta odotetaan laatua. Kohtaamisiin halutaan panostaa, jotta inspiraatio ja motivaatio pääsevät valloilleen ja tärkeät tavoitteet saavutetaan. Juuri tällaisiin tarpeisiin Hotel Sveitsi vastaa uudella, vuodenaikojen teemoja mukailevalla Seasonskonseptillaan. Suomalaisesta luonnosta tunnelmansa ammentava…
Lue lisää

PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahanarvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi.

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kokouspakettitoive

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  10 ryhmätyöskentelytilaa

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Oheisohjelma

  IllallinenTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet esim. kokoustilatoive tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla