Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Tarjoukset

Perjantain GETAWAY -paketin avulla vaihdat vapaalle!

Vaihda vapaalle perjantaisin Sveitsissä! Kirjaudu sisään elämysten valtakuntaan ja kirjaa samalla huolet ja murheet ulos ja aloita viikonloppu rennosti! Hotel Sveitsin Vaihda vapaalle -paketti sisältää majoituksen, liput valitsemaasi BioRex Sveitsi -elokuvanäytökseen kaikille huoneessa majoittuville vieraille, 20 % ravintola-alennuksen (ei sisällä alkoholeja) ravintola Tilassa, buffetaamiaisen, sisäänpääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi -kuntosalille, Wi-Fin sekä pysäköinnin. Vaihda vapaalle -paketti alkaen 119 €/2 hlöä.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä / sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi / puhelimitse +358 19 45 881

Lisätiedot ja ehdot: Pyydämme ilmoittamaan varausvaiheessa, mihin näytökseen lippuvaraus tehdään. Nettivarausjärjestelmässä tieto lisätään ”Erityistoiveet: +Muu pyyntö” -osioon tai voitte olla myös suoraan yhteydessä hotellin vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi / puh. 019- 45 881.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi kuluitta perua 1 päivä ennen tulopäivää. Huom! Mikäli varaus tämän jälkeen perutaan tai sitä muutetaan tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Onnistunut ja rentouttava loma löytyy hämmentävän läheltä! Sveitsissä voit ympäri vuoden mm. uida ja saunoa, reippailla sekä seikkailla sisällä ja ulkona. Lisäksi voit nauttia herkullisesta ruoasta, kauneushoidoista sekä käydä leffassa.

Hotel Sveitsin SuperSeikkailu-paketti sisältää sisäänpääsyn SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin yhden päivän ajan, majoittumisen, buffet-aamiaisen, sisäänpääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi -kuntosalille, pysäköinnin sekä wifin käytön.

Hinnat alkaen 129 €/yö kahdelle aikuiselle ja 144 €/yö kahdelle aikuiselle ja yhdelle 3-12-vuotiaalle lapselle Economy-huoneessa.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa nettisivuiltamme 31.12.2019 asti ja voimassa varauksiin ajalle 11.9.-31.12.2019. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja talvikaudella (1.11.2019 alkaen) pakettiin sisältyy sisäänpääsy SuperParkiin.

Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Hotellijoulu Sveitsissä

Hotel Sveitsin joulun majoituspaketit alkaen 199 €/2h-huone/yö (99,50 €/hlö) sisältäen majoituksen, buffet-aamiaisen, pysäköinnin, uimalan ja kuntosalin käytön (aukioloaikojen puitteissa), jouluillallisen (jouluaattona tai joulupäivänä riippuen majoitusajankohdasta) sekä Wi-Fin.

Tutustu joulun ohjelmaan täällä!

Lasten hinnoittelu on huomioitu hinnoissa seuraavasti: 0-3 -vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta, 4-11 -vuotiaat lapset +35 €/yö/lapsi.

Varaa hotellijouluun lisäyöt päivän joustavaan hintaan sisältäen majoituksen, buffet-aamiaisen, pysäköinnin, uimalan ja kuntosalin käytön (aukioloaikojen puitteissa) sekä Wi-Fin.

Varausaika: 18.9.-25.12.2019
Matkustusaika: 24.-26.12.2019

Varaukset: hotellin nettisivuilta, sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi ja puhelimitse +358 19 45 881

Lisätiedot ja ehdot: Hintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Lisävuode saatavuuden mukaan, lisävuodevaraukset suoraan hotelliin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö: Kuluton peruutus 2 päivää (48 h) ennen tulopäivää. Huom! Mikäli varaus tämän jälkeen peruutetaan tai sitä muutetaan tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Joulunajan juhlakauden majoituskampanja!

Joulun aikaan on juhlakausi ylimmillään ja Primehotelsin majoitushinnat lompakolle kevennettyjä.

Hotelleissamme saat 20% alennusta päivän varmasta hinnasta (ei peruutus-tai muutosoikeutta) ajalla 6.12.2019 -12.1.2020. Hotel Sveitsissä majoitus alkaen 43,50€/hlö/2hh. Hintaan sisältyy buffetaamiainen, sisäänpääsy Sveitsin uimalaan ja FitPark Sveitsi -kuntosalille, Wi-Fi ja pysäköinti kun hotelliksi on valikoitunut Hotel Sveitsi.

Varausaika: 6.9.2019 –5.1.2020
Matkustusaika: 6.12.2019 -12.1.2020

Varaukset: hotellin nettisivuilta

Lisätiedot ja ehdot: Varauksessa ei ole muutos-tai peruutusoikeutta. Hotellilla on oikeus veloittaa varauksen kokonaishinta varauksen teon jälkeen. Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö: Maksua ei palauteta. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Katso myös muut Primehotelsin tarjoukset: https://www.primehotels.fi/kampanjat/

Lomatarjous perheille!

Alle 17-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta talvilomalla samassa huoneessa huoltajan kanssa yöpyessä. Hintaan sisältyy buffetaamiainen, sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan ja FitPark Sveitsi -kuntosalille, Wi-Fi ja pysäköinti.

Varausaika: 6.9.2019 – 9.3.2020
Matkustusaika: 13.2.-9.3.2020

Varaukset: hotellin nettisivuilta, sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi ja puhelimitse +358 19 45 881

Lisätiedot ja ehdot: Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Lisävuodevaraukset sähköpostilla tai puhelimitse suoraan hotelliin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö: Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Katso myös muut Primehotelsin tarjoukset: www.primehotels.fi/kampanjat/

Uutiset

Uuden vuoden parhaat bileet Sveitsissä 31.12.! Tule vaihtamaan vanha vuosi uuteen legendaarisessa menomestassa. Hotel Sveitsissä uusi vuosi vastaanotetaan aikuisten kesken hyvän ruoan, kuplivan juoman ja menojalkaa vipattavan musiikin parissa. Majoittumalla hotellissa varmistat sen ettet joudu hytisemään taksijonossa ja että uusi vuosi alkaa herkullisesti buffet-aamiaisella! Ohjelma: Runsas buffet-illallinen klo 19.00-21.00 Musiikillinen kattaus: Taustamusiikkia klo 18.30-20.00 Dj…
Lue lisää

Sveitsissä isänpäivää juhlitaan hyvän ruoan ja aktiviteettien parissa. Isä ilahtuu lahjakortista hemmotteluhoitoihin ja hotelliin!

Lue lisää

Hotel Sveitsin pikkujoulut 2019 Tule pikkujouluhippailemaan legendaariseen menomestaan! Hotel Sveitsin ohjelmalliset Show & Dinner -pikkujoulut sopivat kaikille yritysmuodosta ja pääluvusta riippumatta eli meille voi tulla yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla. Hotel Sveitsin pikkujoulut koostuvat herkullisesta ruoasta, kuplivasta juomasta sekä näyttävästä ja rytmikkäästä show’sta. Näissä pikkujouluissa pääset lisäksi esittelemään kollegoiltasi salassa pidetyn karaokekuninkaasi ja näyttämään vuoden…
Lue lisää

Hotel Sveitsi on jouluna isosti auki! Ohjelmassa on mm. kauneimpia joululauluja, kuusenkoristelua ja tonttupolkua. Tutustu joulunajan ohjelmaamme.

Lue lisää

TARJOUSPYYNTÖ

Aloituspäivä

Lopetuspäivä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä (arvio)

Kampanjatunnus

Tilaisuuden luonne:

Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

Tarvittavat palvelut

Valitse tarvitsemasi palvelut

AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

Lisätarjoilut

Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

Tilatarve

Pöytämuoto

Tarvittava tekniikka

Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

Tarvittava tekniikka

ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

Ryhmätyöskentelytilojen määrä

10 ryhmätyöskentelytilaa

Majoitus

Yhden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita

Oheisohjelma

IllallinenTyky-toiminta

Muut lisätiedot ja erityistoiveet

Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

Yhteystiedot

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Yritys/yhdistys

Osoitetiedot

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Maa

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimellaSähköpostilla