Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Tarjoukset

Onnistunut ja rentouttava loma löytyy hämmentävän läheltä! Sveitsissä voit ympäri vuoden mm. uida ja saunoa, reippailla sekä seikkailla sisällä ja ulkona. Lisäksi voit nauttia herkullisesta ruoasta, kauneushoidoista sekä käydä leffassa.

Hotel Sveitsin SuperSeikkailu-paketti sisältää sisäänpääsyn SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin (kesäkaudella) yhden päivän ajan, majoittumisen, buffet-aamiaisen, sisäänpääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi -kuntosalille, pysäköinnin sekä wifin käytön.

Hinnat alkaen 139 €/yö kahdelle aikuiselle ja 154 €/yö kahdelle aikuiselle ja yhdelle 3-12-vuotiaalle lapselle Economy-huoneessa.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vastaanotosta  ja voimassa toistaiseksi. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja talvikaudella (1.11.2019 alkaen) pakettiin sisältyy sisäänpääsy SuperParkiin.

Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Perjantain GETAWAY -paketin avulla vaihdat vapaalle!

Vaihda vapaalle perjantaisin Sveitsissä! Kirjaudu sisään elämysten valtakuntaan ja kirjaa samalla huolet ja murheet ulos ja aloita viikonloppu rennosti! Hotel Sveitsin Vaihda vapaalle -paketti sisältää majoituksen, liput valitsemaasi BioRex Sveitsi -elokuvanäytökseen kaikille huoneessa majoittuville vieraille, 20 % ravintola-alennuksen (ei sisällä alkoholeja) ravintola Tilassa, buffetaamiaisen, sisäänpääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi -kuntosalille, Wi-Fin sekä pysäköinnin. Vaihda vapaalle -paketti alkaen 127 €/2 hlöä.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä / sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi / puhelimitse +358 19 45 881

Lisätiedot ja ehdot: Halutessanne voitte ilmoittaa, mihin näytökseen toivotte lippuvarauksen tehtävän. Nettivarausmoottorissa tieto lisätään ”Erityistoiveet: +Muu pyyntö” -osioon tai voitte olla myös suoraan yhteydessä hotellin vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi / puh. 019- 45 881. Hotelli ei vastaa elokuvanäytösten paikkojen saatavuudesta.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Lomatarjous perheille!

Alle 17-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta talvilomalla samassa huoneessa huoltajan kanssa yöpyessä. Hintaan sisältyy buffetaamiainen, sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan ja FitPark Sveitsi -kuntosalille, Wi-Fi ja pysäköinti.

Varausaika: 6.9.2019 – 9.3.2020
Matkustusaika: 13.2.-9.3.2020

Varaukset: hotellin nettisivuilta, sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi ja puhelimitse +358 19 45 881

Lisätiedot ja ehdot: Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Lisävuodevaraukset sähköpostilla tai puhelimitse suoraan hotelliin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö: Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Ravintolassamme tarjolla Lasten Buffet ajalla 15.-22.2.2020 klo 17.00 – 20.00!

Katso myös muut Primehotelsin tarjoukset: www.primehotels.fi/kampanjat/

Uutiset

Alkutalvi on taas herkullisten blinien aikaa! Tervetuloa herkuttelemaan Sveitsin bliniviikoille 22.1.-29.2.2020 Paksut, kuohkeat blinimme valmistetaan puhtaasti tattarijauhoista, joiden kaverina punasipulia, smetanaa, maustekurkkua ja loput herkut mielesi mukaan! Blinit soveltuvat myös gluteenitonta ja laktoositonta ruokavaliota noudattaville.   Sveitsin blinit Tattariblini, siianmätiä sekä savustettua hauenmätiä, punasipulia ja smetanaa 21€ Tattariblini, lasimestarin lohta sekä katkarapuja Skagen ja smetanaa…
Lue lisää

Sveitsin uimalan aukioloajat: HUOM! Sveitsin Uimalaa uudistetaan vuoden 2020 aikana, ja Uimala sulkeutuu 2.3.2020 https://www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/sveitsin-uimala/ Maanantai, tiistai, torstai ja perjantai klo 6.30-21.00 Keskiviikko klo 12.30-21.00 Lauantai – sunnuntai klo 10.30-19.00 Allasosasto sulkeutuu 30 min. aikaisemmin.     Hotel Sveitsi ei vastaa nettisivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta, joten tarkistathan tarvittaessa aukioloajat hotellin vastaanotosta tai   Sveitsin uimalasta .

TARJOUSPYYNTÖ

Aloituspäivä

Lopetuspäivä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä (arvio)

Kampanjatunnus

Tilaisuuden luonne:

Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

Tarvittavat palvelut

Valitse tarvitsemasi palvelut

AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

Lisätarjoilut

Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

Tilatarve

Pöytämuoto

Tarvittava tekniikka

Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

Tarvittava tekniikka

ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

Ryhmätyöskentelytilojen määrä

10 ryhmätyöskentelytilaa

Majoitus

Yhden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita

Oheisohjelma

IllallinenTyky-toiminta

Muut lisätiedot ja erityistoiveet

Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

Yhteystiedot

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Yritys/yhdistys

Osoitetiedot

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Maa

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimellaSähköpostilla