Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Tarjoukset

Lomaile hiihtolomalla huolettomasti Elämysten Valtakunnassa, jossa voit nauttia lukuisista talviaktiviteeteista, uida ja saunoa, käydä elokuvissa, ratkoa huonepakopelin arvoituksia ja seikkailla SuperParkissa sekä nauttia kauneushoidoista ja herkullisesta ruoasta.

Majoitus hiihtoloma-aikaan (15.2. – 10.3.2019) -25 % päivän hinnasta. Varaa hiihtoloman majoitustarjous kätevästi nettisivujemme kautta. Tarjous on voimassa 15.2.2019 asti ja tarjoushintaisia huoneita on rajallinen määrä.

Lämpimästi tervetuloa!

Onnistunut ja stressitön hiihtoloma löytyy hämmentävän läheltä! Sveitsissä voit talvella mm. hiihtää, lasketella, laskea mäkeä, uida ja saunoa, reippailla, käydä leffassa ja seikkailla SuperParkissa sekä nauttia kauneushoidoista ja herkullisesta ruoasta.

Hotel Sveitsin Wow!-paketti sisältää sisäänpääsyn Super Park Sveitsiin, majoittumisen, buffet-aamiaisen, sisäänpääsyn Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi -kuntosalille, pysäköinnin sekä wifin käytön.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen SuperPark Sveitsin kassalla ja päivälippu on voimassa koko päivän. Rannekkeella voi poistua puistosta ja palata takaisin niin usein kuin haluaa. Alle 7-vuotias tarvitsee puistoon täysi-ikäisen huoltajan.

Hinnat alkaen 99 €/yö kahdelle aikuiselle ja 114 €/yö kahdelle aikuiselle ja yhdelle 3-12-vuotiaalle lapselle Economy-huoneessa.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa nettisivuiltamme 15.2.2019 asti ja voimassa varauksiin ajalle 15.2. – 10.3.2019. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Uutiset

Hotel Sveitsi on vastaanottanut Green Key -sertifioinnin 13.2.2019. Kyseessä on kansainvälinen ympäristösertifikaatti majoitus- ja matkailualalle. Green Key -sertifioidut hotellit, hostellit, leirintäalueet, mökkikylät ja muut majoituskohteet ovat sitoutuneet rakentamaan kestävää matkailua. Green Key -sertifioitujen majoituskohteiden päivittäiseen ympäristötyöhön kuuluvat mm. säästeliäs energian ja veden kulutus, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, lähi-, kasvis- ja luomutuotteiden tarjoaminen, ympäristömerkittyjen pesu- ja puhdistusaineiden sekä paperien…
Lue lisää

Hae vinkit hyvään oloon ja virkistävään vuoteen Hyvän Olon Päivässä 12.1. Se voi olla liikunta, kauneus, luonto tai yhdessä tekeminen – hyvällä ololla on monta kasvutarinaa. Ota ystävä tai perhe mukaan viettämään toiminnallista Hyvän Olon Päivää Hyvinkään Sveitsiin lauantaina 12.1.2019. Tapahtumapisteet sijaitsevat Hotel Sveitsin ja Viihdekeskuksen alueella. Hotellissa on mahdollisuus osallistua maksuttomille talonkierroksille (ei ennakkoilmoittautumista)….
Lue lisää

TARJOUSPYYNTÖ

Aloituspäivä

Lopetuspäivä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä (arvio)

Kampanjatunnus

Tilaisuuden luonne:

Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

Tarvittavat palvelut

Valitse tarvitsemasi palvelut

AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

Lisätarjoilut

Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

Tilatarve

Pöytämuoto

Tarvittava tekniikka

Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

Tarvittava tekniikka

ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

Ryhmätyöskentelytilojen määrä

10 ryhmätyöskentelytilaa

Majoitus

Yhden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita

Oheisohjelma

IllallinenTyky-toiminta

Muut lisätiedot ja erityistoiveet

Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

Yhteystiedot

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Yritys/yhdistys

Osoitetiedot

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Maa

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimellaSähköpostilla