Aikuisia

Lapsia

Huoneita

VARAA NYT

Palvelut hotellin ympäristössä

Sveitsin uimala

Sveitsin uimala on monipuolinen virkistys- ja uintikeskus koko perheelle. Aivan hotellin vieressä sijaitsevassa uimalassa on useita sisä- ja ulkoaltaita laajoine viheralueineen, terapia- ja poreallas, saunat ja kahvila. Hotellivieraat pääsevät Sveitsin uimalaan veloituksetta. HUOM! 2.3.2020 alkaen Sveitsin uimala on suljettu laajennusurakan vuoksi!

Sveitsin uimalan aukioloajat »
Sveitsin uimalan nettisivuille »

Superpark Sveitsi

SuperPark Sveitsi

SuperPark Sveitsi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto lapsille, teineille, aikuisille ja työporukoille. SuperParkissa voi testata eri lajeja, pelata, seikkailla, kiipeillä, laskea liukumäkiä ja temppuilla trampoliineilla. Superpark sijaitsee hotellin yhteydessä ja palvelee ympäri vuoden.

SuperParkin nettisivuille »

Liikuntakeskus Fit Kunto

Fit Park Sveitsi

Fit Park Sveitsi on täyden palvelun liikuntakeskus sekä hotellivieraille että paikallisille asukkaille. Liikuntakeskus tarjoaa laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenikäisille ja tasoisille liikunnan ystäville.

Hotellivieraat pääsevät Fit Parkin Kuntosalille veloituksetta. Ryhmäliikuntatunneille voi osallistua 9 €:lla. Keskus tarjoaa myös lastenhoitoa hotellivieraille 13 €:n hintaan.

Fit Park Sveitsin nettisivuille »

BioRex Sveitsi

BioRex Sveitsi on avara ja moderni elokuvateatteri, joka sijaitsee hotellin yhteydessä. Elokuvateatteri tarjoaa unohtumattomia ja laadukkaita elokuvaelämyksiä kaiken ikäisille katsojille vauvasta vaariin. BioRex järjestää myös yksityisnäytöksiä, elokuvallisia kokouksia ja tapahtumia yrityksille.

BioRex Sveitsin nettisivuille »

SeikkailuSveitsi

SeikkailuSveitsi

SeikkailuSveitsi on koko perheen seikkailupuisto hotellin välittömässä läheisyydessä. Puistossa on kymmenen turvallista, puihin rakennettua seikkailurataa sekä Suomen jännittävin vaijeriliukurata. Luvassa on huimia haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille.

SeikkailuSveitsin nettisivuille »

WayOut Sveitsi

WayOut Sveitsi tarjoaa tämän hetken upeimpia elämyksiä ja kokemuksia mitä maailmalta löytyy huonepakopelien muodossa. Ryhmä suljetaan huoneeseen josta tarkoituksena on selviytyä ulos tunnissa. Pelin aikana tarvitaan mm. loogista päättelykykyä, luovuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

WayOut Sveitsin nettisivuille »

Salon-Ki Sveitsi

Salon-Ki Sveitsi tarjoaa monipuoliset hemmottelu- ja kauneushoidot yhdestä osoitteesta ja alan ammattilaisten tekemänä. Hoitola on auki sopimuksen mukaan ja hoitoja on saatavilla aamusta iltamyöhään.

Salon-Ki Sveitsin nettisivuille »

Sveitsi Rent

Sveitsi Rent tarjoaa pyöräilyelämyksiä laadukkailla sähköfatbikeillä ja fatbikeillä. Asiakas voi lähteä Sveitsi Rentin ohjatulle retkelle tai vuokrata pyörän omatoimiselle retkelle. Sveitsi Rentiltä voi suunnata Sveitsin polkuja pitkin suoraan Kytäjän ja Usmin monipuolisiin retkeilymaisemiin, jossa voi pysähtyä nauttimaan upeista järvi- ja lampimaisemista.

Sveitsi Rent -nettisivuille 

Aktiviteetit Sveitsin seudulla

Sveitsin hiihtokeskus

Sveitsin hiihtokeskuksessa on neljä valaistua perherinnettä sekä snowpark street- ja parkkilaskupaikkoineen. Rinteitä on tarjolla kokeneellekin laskijalle ja lastenmaassa perheen pienimmät laskettelevat helposti ja turvallisesti.

Murtomaahiihto

Murtomaahiihto

Sveitsin alueella on valaistu latuverkosto kaikentasoisille hiihtäjille. Talvella Hyvinkään ulkoilureiteillä on hoidettuja latuja lähes 70 km, joten hiihdettävää riittää useaksi päiväksi.

Jääliikuntakeskus

Jääliikuntakeskuksessa voi harrastaa jääkiekkoa, ringetteä tai curlingia ympäri vuoden. Keskuksessa on myös yleisöluisteluvuoroja ja oma kahvila.

Lenkkeily ja vaellus

Lenkkeily ja vaellus

Sveitsin seudulla on liki 40 kilometriä eri tasoisia ulkoilu-, vaellus- ja lenkkeilyreittejä. Reitit on opastettu opastetauluin ja maastomerkinnöin.

Golf

Hyvinkään alueella on kaksi golfklubia: Kytäjä Golf ja Hyvi Golf. Kytäjä tarjoaa kaksi haastavaa maailmanluokan kenttää ja Hyvigolfissa viihtyvät kaikentasoiset ja -tasoituksiset pelaajat.

Ratsastus

Hyvinkään Ratsastuskoulu tarjoaa ratsastustunteja kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille. Heponiityn seudulla on mahdollisuus ratsastaa maastossa, maneesissa tai kentällä.

Pyöräily

Hyvinkään seudulla on kolme viitoitettua ja hyväkuntoista maastopyöräilyreittiä, jotka muodostavat yhdessä yli 45 km verkoston.

TARJOUSPYYNTÖ

Aloituspäivä

Lopetuspäivä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä (arvio)

Kampanjatunnus

Tilaisuuden luonne:

Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

Tarvittavat palvelut

Valitse tarvitsemasi palvelut

AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

Lisätarjoilut

Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

Tilatarve

Pöytämuoto

Tarvittava tekniikka

Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

Tarvittava tekniikka

ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

Ryhmätyöskentelytilojen määrä

10 ryhmätyöskentelytilaa

Majoitus

Yhden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita

Oheisohjelma

IllallinenTyky-toiminta

Muut lisätiedot ja erityistoiveet

Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

Yhteystiedot

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Yritys/yhdistys

Osoitetiedot

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Maa

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimellaSähköpostilla