Palvelut hotellin ympäristössä

Sveitsin uimala

Sveitsin uimala on monipuolinen virkistys- ja uintikeskus koko perheelle. Aivan hotellin vieressä sijaitsevassa uimalassa on useita sisä- ja ulkoaltaita laajoine viheralueineen, terapia- ja poreallas, saunat ja kahvila. Hotellivieraat pääsevät Sveitsin uimalaan veloituksetta.

Sveitsin uimalan aukioloajat »
Sveitsin uimalan nettisivuille »

Uimala on suljettuna 20.5.-31.5. välisen ajan.
Uimalan kesäkausi avataan lauantaina 1.6.2024.

Superpark Sveitsi

SuperPark Sveitsi

SuperPark Sveitsi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto lapsille, teineille, aikuisille ja työporukoille. SuperParkissa voi testata eri lajeja, pelata, seikkailla, kiipeillä, laskea liukumäkiä ja temppuilla trampoliineilla. Superpark sijaitsee hotellin yhteydessä ja palvelee ympäri vuoden.

SuperParkin nettisivuille »

Forever Sveitsi

Forever Sveitsi tarjoaa uudistuneet, monipuoliset kuntosalitilat sekä hotellivieraille että paikallisille asukkaille. Yli 800 m2 liikuntakeskuksessa harjoittelet laadukkailla Technogymin laitteilla kuntosalilla tai erillisessä toiminnallisen treenin tilassa, tai venyttelet rauhassa salissa.

Kuntosali on avoinna 24/7. Hotellivieraat pääsevät Forever Sveitsiin veloituksetta.

Liiku ja voi hyvin!

Forever Sveitsin nettisivulle >>

BioRex Sveitsi

BioRex Sveitsi on avara ja moderni elokuvateatteri, joka sijaitsee hotellin yhteydessä. Elokuvateatteri tarjoaa unohtumattomia ja laadukkaita elokuvaelämyksiä kaiken ikäisille katsojille vauvasta vaariin. BioRex järjestää myös yksityisnäytöksiä, elokuvallisia kokouksia ja tapahtumia yrityksille.

BioRex Sveitsin nettisivuille »

SeikkailuSveitsi

SeikkailuSveitsi

SeikkailuSveitsi on koko perheen seikkailupuisto hotellin välittömässä läheisyydessä. Puistossa on kymmenen turvallista, puihin rakennettua seikkailurataa sekä Suomen jännittävin vaijeriliukurata. Luvassa on huimia haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille.

SeikkailuSveitsin nettisivuille »

WayOut Sveitsi

WayOut Sveitsi tarjoaa tämän hetken upeimpia elämyksiä ja kokemuksia mitä maailmalta löytyy huonepakopelien muodossa. Ryhmä suljetaan huoneeseen josta tarkoituksena on selviytyä ulos tunnissa. Pelin aikana tarvitaan mm. loogista päättelykykyä, luovuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

WayOut Sveitsin nettisivuille »

Salon-Ki Sveitsi

Salon-Ki Sveitsi tarjoaa monipuoliset hemmottelu- ja kauneushoidot yhdestä osoitteesta ja alan ammattilaisten tekemänä. Hoitola on auki sopimuksen mukaan ja hoitoja on saatavilla aamusta iltamyöhään.

Salon-Ki Sveitsin nettisivuille »

Sveitsi Rent

Sveitsi Rent tarjoaa pyöräilyelämyksiä laadukkailla sähköfatbikeillä ja fatbikeillä. Asiakas voi lähteä Sveitsi Rentin ohjatulle retkelle tai vuokrata pyörän omatoimiselle retkelle. Sveitsi Rentiltä voi suunnata Sveitsin polkuja pitkin suoraan Kytäjän ja Usmin monipuolisiin retkeilymaisemiin, jossa voi pysähtyä nauttimaan upeista järvi- ja lampimaisemista.

Sveitsi Rentiltä vuokraat myös muut laadukkaat ulkoiluvälineet, kuten: packraftit ja sup-laudat.

Kysy lisää Sveitsi Rent -nettisivuille 

Aktiviteetit Sveitsin seudulla

Sveitsin hiihtokeskus

Sveitsin hiihtokeskuksessa on neljä valaistua perherinnettä sekä snowpark street- ja parkkilaskupaikkoineen. Rinteitä on tarjolla kokeneellekin laskijalle ja lastenmaassa perheen pienimmät laskettelevat helposti ja turvallisesti.

Murtomaahiihto

Murtomaahiihto

Sveitsin alueella on valaistu latuverkosto kaikentasoisille hiihtäjille. Talvella Hyvinkään ulkoilureiteillä on hoidettuja latuja lähes 70 km, joten hiihdettävää riittää useaksi päiväksi.

Jääliikuntakeskus

Jääliikuntakeskuksessa voi harrastaa jääkiekkoa, ringetteä tai curlingia ympäri vuoden. Keskuksessa on myös yleisöluisteluvuoroja ja oma kahvila.

Lenkkeily ja vaellus

Lenkkeily ja vaellus

Sveitsin seudulla on liki 40 kilometriä eri tasoisia ulkoilu-, vaellus- ja lenkkeilyreittejä. Reitit on opastettu opastetauluin ja maastomerkinnöin.

Golf

Hyvinkään alueella on kaksi golfklubia: Kytäjä Golf ja Hyvi Golf. Kytäjä tarjoaa kaksi haastavaa maailmanluokan kenttää ja Hyvigolfissa viihtyvät kaikentasoiset ja -tasoituksiset pelaajat.

Ratsastus

Hyvinkään Ratsastuskoulu tarjoaa ratsastustunteja kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille. Heponiityn seudulla on mahdollisuus ratsastaa maastossa, maneesissa tai kentällä.

Pyöräily

Hyvinkään seudulla on kolme viitoitettua ja hyväkuntoista maastopyöräilyreittiä, jotka muodostavat yhdessä yli 45 km verkoston.

 

Tutustu tästä >>

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kokouspakettitoive

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Tiloissa on vakiona ilmainen WIFI, datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa myös äänentoistotekniikka.

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  10 ryhmätyöskentelytilaa

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Oheisohjelma

  IllallinenTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet esim. kokoustilatoive tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla