Perjantain GETAWAY

Perjantain GETAWAY -paketin avulla vaihdat vapaalle!

Vaihda vapaalle perjantaisin Sveitsissä! Kirjaudu sisään elämysten valtakuntaan ja kirjaa samalla huolet ja murheet ulos ja aloita viikonloppu rennosti! Hotel Sveitsin Vaihda vapaalle -paketti sisältää majoituksen, liput valitsemaasi BioRex Sveitsi -elokuvanäytökseen kaikille huoneessa majoittuville vieraille, 20 % ravintola-alennuksen (ei sisällä alkoholeja) ravintola Karhunpesässä, buffetaamiaisen, sisäänpääsyn Fit Park Sveitsi -kuntosalille, Wi-Fin sekä pysäköinnin. Vaihda vapaalle -paketti alkaen 127 €/2 hlöä.

Varaukset: hotellin nettivarausjärjestelmästä / sähköpostilla reception@hotelsveitsi.fi / puhelimitse +358 19 45 881

Lisätiedot ja ehdot: Halutessanne voitte ilmoittaa, mihin näytökseen toivotte lippuvarauksen tehtävän. Nettivarausmoottorissa tieto lisätään ”Erityistoiveet: +Muu pyyntö” -osioon tai voitte olla myös suoraan yhteydessä hotellin vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi / puh. 019- 45 881. Hotelli ei vastaa elokuvanäytösten paikkojen saatavuudesta.

Paketti on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että paketteja saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Palaa