Primehotelsin kohteet Hotel Sveitsi ja Hotel Katajanokka palkittiin viikonloppuna kansainvälisessä World Travel Awardsissa Madeiralla. Hotel Sveitsi palkittiin Suomen parhaana lomakeskuksena (Finland’s Leading Resort) ja Hotel Katajanokka Suomen parhaana boutique-hotellina (Finland’s Leading Boutique Hotel).

Hotel Sveitsi avasi ovensa Primehotelsin lipun alla lokakuussa 2017 eli hotellilla on nyt toinen toimintavuosi meneillään. Hotelli on osa Sveitsin monipuolista elämyskeskusta, jossa on majoitushuoneiden lisäksi runsaasti kokoustiloja, ravintoloita, sekä hyvinvointipalveluita ja muita aktiviteetteja. Hotellin ja uimalan ohella saman katon alta löytyvät mm. viiden huippuluokan elokuvasalin Bio Rex, sisäseikkailupuisto Superpark, monipuolinen liikuntakeskus Fitpark, täyden palvelun kauneushoitola SalonKi, ja WayOut Sveitsin huonepakopelit.

”Olen erittäin otettu saamastamme tunnustuksesta ja onnellinen, että työmme kantaa hedelmää. Tunnustus on osoitus siitä, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja konkreettinen todiste tiimimme upeasta palveluasenteesta koko keskuksessa. Meillä todellakin puhalletaan yhteen hiileen”, hotellinjohtaja Vesa Kokkonen riemuitsee. ”Palkinto kuuluu koko Sveitsin elämyskeskuksen porukalle, ei vain hotellille”, Kokkonen toteaa.

Palaa