Hotel Sveitsi palkittu Suomen parhaana lomakeskuksena jo neljättä kertaa, World Travel Awards -kilpailun Finland´s Leading Resort -sarjassa.

Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja perheille ja luonnonystäville, aktiiviliikkujille sekä ainutlaatuisia elämyksiä etsiville kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Tyylikkäiden tilojen suurista ikkunoista avautuva maisema luo taianomaisen tunnelman myös häille ja perhejuhlille. Hotel Sveitsi palkittiin parhaana lomakeskuksena myös vuonna 2019, 2020 ja 2022 joten World Travel Awardsin Finland’s Leading Resort tunnustus on hotellille siis jo neljäs sarjassaan. 

”Olen erittäin otettu ja ylpeä tästä jo neljättä kertaa saamastamme tunnustuksesta. Hotel Sveitsin upeista puitteista ja monipuolisista aktiviteettimahdollisuuksista huolimatta henkilökuntamme on avainasemassa loistavan asiakaskokemuksen luomisessa.”, hotellinjohtaja Tuija Lehtojoki iloitsee. ”Tahdonkin kiittää koko Sveitsin viihdekeskuksen porukkaa, joka onnistuneesti luo vieraillemme ikimuistoisia elämyksiä jättäen halun palata Sveitsiin kerta toisensa jälkeen.”, Lehtojoki toteaa.

Hotellin kanssa saman katon alta löytyvät monipuoliset Sveitsin viihdekeskuksen palvelut kuten elokuvateatteri, sisäaktiviteettipuisto, kuntokeskus, kauneushoitola, pakopelihuoneet ja yhdyskäytävää pitkin pääsee helposti myös vierailemaan Hyvinkään uimalassa. Ympäröivä Sveitsin luonnonpuisto monipuolisine ulkoilureitteineen tarjoaa upeat mahdollisuudet lenkkeilyyn, hiihtoon ja maastopyöräilyyn. Hurjapäisimmät kiipeilevät seikkailupuiston köysiradoilla ja nauttivat vauhdin huumasta jääkautisen suppakuopan yli rakennetulla vaijeriliukuradalla.

Hotel Sveitsin ravintolamaailman sydän Karhunpesä Restaurant & Bar on rennon viihtyisä ja tunnelmallinen seurusteluravintola, johon tullaan nauttimaan ja viihtymään hyvän ruoan ja juoman parissa kauempaakin – omassa rauhassa, yhdessä tai koko pesueen voimin. Ravintolamaailman uusin tulokas Ristorante Vino&Pino puolestaan on kuin pieni pala italiaa Hyvinkäällä tarjoillen vaihtoehtoja italialaisten makunautintojen ystäville. Tämän lisäksi Hotel Sveitsin tilausravintolatoiminta, lobby bar ja kesäterassi Piha palvelevat matkailukeskuksen vierailijoita ja tilaisuuksien järjestäjiä.

Hotel Sveitsi mahdollistaa kaikki elämäsi tilaisuudet tarjoamalla tyylikkään kokonaisuuden henkilökohtaisiin juhlahetkiin, häistä ja perhejuhlista saunailtoihin sekä viikonlopun romanttisiin irtiottoihin. Lisäksi Hotel Sveitsissä on loistavat puitteet yritystilaisuuksien järjestämiseen laidasta laitaan, olipa kyseessä strategian innovointi luovan kokoustilan innoittamana, työhyvinvointipäivät aktiviteetteineen, kokoukset tai yritysjuhlat. Punaisen maton gaaloistaankin tunnettu Hotel Sveitsi toimii loistavasti myös näyttävissä gaala- ja konferenssitilaisuuksissa jopa 500 henkilön tapahtumille. Sveitsiin on helppo tulla – matkaa Helsingistä on vain 45 min ja alueella on laaja ilmainen parkkialue.

Hotel Sveitsi on osa Primehotels Oy:tä ja tärkeä osa yrityksen uniikkien hotellien perhettä. Ennemmin kuin hotelliketju, Primehotels on ketju hotelleja. Hotellejamme yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita, joita palvelemme sydämellisesti, yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Lisätietoja:

Tuija Lehtojoki, General Manager Hotel Sveitsi
tuija.lehtojoki@hotelsveitsi.fi +358 40 809 6383

Primehotels Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka omistaa, rakentaa ja operoi premium-hotelleja useissa kohteissa ympäri Suomen. Primehotels Oy on ketju hotelleja, jossa jokainen hotellimme on itsenäinen, persoonallinen, laadukas ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Hotellejamme yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun.

www.primehotels.fi

Tutustu World Travel Awardsiin >> https://www.worldtravelawards.com/

Lisää tarjouksia ja uutisia