Kokoamme ihmiset yhteen myös etänä! Yhtiökokoukset, seminaarit sekä henkilöstön virkistymispäivät voidaan viettäää myös virtuaalisesti ja ennen kaikkea turvallisesti. Sveitsin Studio 10:ssä on valmiudet yritystilaisuuksien ammattimaiseen ja vaivattomaan striimaukseen ja virtuaali/hybriditapahtumaanne. Yhteistyökumppanimme Torvinen Showtekniikka kanssa kustomoimme tarvittaessa striimistudiostamme yrityksenne näköisen.

Studion läheltä löytyy myös runsaasti muita erillisiä tiloja cateringille, maskeerauksille tai esiintyjien taukotilaksi. Näin pystymme pitämään huolta turvaväleistä ja järjestämään loistavat puitteet virtuaalitapahtumille.

Hotel Sveitsin tilat muuntuvat suurempiinkin toteutuksiin. Yhteistyökumppanimme avustavat vaikka ravintolasalimme lavan muuntamisessa konserttikäyttöön tai messujen järjestämisessä tiloissamme – striimattuna tietenkin.

Varaukset myyntipalvelusta sales@primehotels.fi / p. 029 3200 200 tai Torvinen Showtekniikka / Panu Koskinen panu@showtekniikka.fi p. +358 40 044 5397

Lisää tarjouksia ja uutisia