Koronapandemian myötä etätyöstä on tullut uusi normaali, mutta samalla
on ymmärretty myös fyysisten kohtaamisten suuri arvo. Kun ihmisten kanssa
ollaan läsnä aiempaa harvemmin, järjestettäviltä tilaisuuksilta odotetaan laatua.
Kohtaamisiin halutaan panostaa, jotta inspiraatio ja motivaatio pääsevät
valloilleen ja tärkeät tavoitteet saavutetaan.

Juuri tällaisiin tarpeisiin Hotel Sveitsi vastaa uudella, vuodenaikojen teemoja mukailevalla Seasonskonseptillaan.

Suomalaisesta luonnosta tunnelmansa ammentava design, innovatiivinen ympäristö ja intiimi
palvelukokemus mahdollistavat inspiroivan ja energisen päivän johtoryhmän kokouksistatiimipäiviin.
”Seasonsia suunniteltaessa mietimme,millaisia tarpeita asiakkailla on kohtaamisissaan. Huomasimme, että uuvuttavien kokouspäivien sijaan moni kaipasi rauhallista ympäristöä, jossa kokoukset eivät ole jäykkiä vaan ennemminkin energisoivia jakokemuksellisia”, Hotel Sveitsiä operoivan Primehotelsin markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Kontola taustoittaa.

Kokouselämyksen energisoivaa vaikutusta tehostavat Seasonsin terveelliset ja vireystasoa ylläpitävät tarjoilut ja kaikki tilasta löytyvät virvokkeet, jotka kuuluvat hintaan ja ovat vapaasti vieraiden käytössä. Kokouspäivien yhteyteen on tuotu tarjolle myös pieniä henkisiä ja fyysisiä harjoituksia, jotka auttavat
vieraita pysymään virkeinä. ”Kokouskin voi olla elämys. Seasonskonsepti mahdollistaa onnistuneen päivän vieraillemme, jotka haluavat jotain erilaista kokouskuutioiden sijaan”, myyntijohtaja Timo Hakala täydentää.

Vierailua voi täydentää myös muulla ohjelmalla, sillä Hotel Sveitsi on Etelä-Suomen monipuolisin kokous- ja vapaa-ajan keskus. Alueelta löytyy esimerkiksi viihdekeskus, uimala sekä monia läheisen luonnon mahdollistamia virkistysmahdollisuuksia, kuten pökkelöjoogaa.

”Kaikki mahdollinen onnistuu täällä, se on meidän mottomme. Meiltä tilaa varaavan ihmisen ei tarvitse osata kertoa, mitä hän haluaa, vaan me autamme onnistumaan tilaisuuden järjestäjänä ja saamaan kiitokset onnistuneen kokouspäivän järjestelyistä”, Hakala ja Kontola kertovat.

Prime Care -ohjelma varmistaa vieraiden turvallisuuden Hakalan mukaan tässä maailman ajassa liki
kaikkien vieraiden ensimmäinen kysymys liittyy terveysturvallisuuteen. Siisteys ja hygienia ovat aina olleet Primehotelsin toiminnan kulmakiviä, mutta nyt niiden tärkeyttä on korostettu henkilökunnan keskuudessa.

”Pystymme myös järjestämään turvavälit asiakkaiden toiveiden mukaan ja esimerkiksi porrastamaan ruokailut kontaktien vähentämiseksi. Tarjoilut onnistuvat myös suoraan kokoustiloihin asiakkaan niin halutessa. Lisäksi henkilökuntamme käyttää aina maskia tai visiiriä yleisissä tiloissa ja suosittelemme sitä myös vieraillemme”, Hakala kertoo lopuksi.

Primehotels on kotimainen yksilöllisiä hotelleita operoiva hotelliketju. Hyvinkäällä, vain alle tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitseva Hotel Sveitsi on ketjun suurin hotelli 180 huoneellaan. Ketjun markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Kontolan mukaan kotimaisuus, laatu ja yksilöllisyys ovat heidän kilpailuetunsa: ”Tarjoamme vieraillemme jokaisessa hotellissa uniikkeja kokemuksia.”

Tutustu Seasonsin tiloihin»

 

 

Lisää tarjouksia ja uutisia