Huhti- ja toukokuussa Hyvinkää saa jälleen osakseen ripauksen tähtipölyä Suomen kokkimaajoukkueessakin Olympiakultaa voittaneen keittiömestarin myötä. Pyry Nykänen, Culinary Team Finland, on suunnitellut Vino&Pinolle keväisen neljän ruokalajin Viva la Primavera! -menun, jonka makumaailma perustuu sesongin ja ympäröivän luonnon parhaisiin raaka-aineisiin. 

”Suussa täytyy olla bileet joka puraisulla!”

Kysyimme Suomen kokkimaajoukkueen olympiakultamitalisti Pyry Nykäseltä, miten uusi menu syntyykään.

“Yleensä vuodenaika, raaka-aineet ja makumaailmat määrittelevät sen, millä lähden menun suunnittelussa liikenteeseen. Mietin miten ja missä muodossa raaka-aineet tulevat annoksessa esille, haluan kunnioittaa raaka-aineiden omaa makua ja ominaisuuksia. Tasapainon saavuttaminen maussa, rakenteissa ja ulkonäössä on kulmakivi kaikelle tekemiselleni. Lautaselle asettelu on isossa roolissa, sillä pyrin saamaan vieraan aloittamaan annoksen syönnin tietystä kohdasta” Pyry kertoo.

Odotamme innolla, että pääsemme tarjoilemaan teille Pyryn suunnitteleman, uuden Viva la Primavera! -menun, joka hurmaa keväisellä makumaailmallaan. Menu on tarjolla Vino & Pinossa perjantaisin ja lauantaisin 26.4.-18.5.2024, tule ja koe nämä maut itse!

Tutustu Viva la Primavera! -menuun

Viva la Primavera! -menun lisäksi voit toki nauttia myös a la carte listamme annoksista sekä delistä.

Varaa pöytä Vino&Pinoon
p. 040 1638621

Lisää tarjouksia ja uutisia